Η μάρκα του φορτιστή ? Μήπως είναι Blitzwolf ?
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Η μάρκα του φορτιστή ? Μήπως είναι Blitzwolf ?
-
α, να ναι άλλο ένα "hot" θεμα,Attention IronieBlitzwolf
μετά το screenshot του about the phone για το miui version κ το screenshot του device manager για τον ατιμουλη τον kedacom....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ωχ..να ακυρωσω παραγγελία;
-
-
-
Ο/H marilena.ele έγραψε:
@Bodai θα προσπαθήσω αλλα απο οτι βλεπω εγινε ηδη shipped.. τελος πάντων, θα μπει συρτάρι αν είναι! Το θεμα μου ειναι με το ghost touch...εβγαλα το τζαμακι και το καθαρισα αλλα και παλι το κανει...
Οσον αφορα τον φορτιστή, αφου έγινε shipped μην τον πετάξεις. Κράτα τον για κάποια άλλη συσκευή. -
Α τελεια... 2 εβδομάδες το εχω το κινητό μάλλον πισω στο selinaki το βλεπω..και ηθελα να το αποφυγω...τελος πάντων! Ευχαριστώ πολυ
-
Ο/H marilena.ele έγραψε:
...εβγαλα το τζαμακι και το καθαρισα αλλα και παλι το κανει...
-
-
Το παράγγειλα και εγώ εχθές από Geek στα 160€ ... μεγάλη αναβάθμιση από το Xperia S που έχω μέχρι σήμερα
Καλώς σας βρήκα λοιπόν παιδιά -
Καλησπερα φιλοι της Xiaomi! Εκανα και γω την κινηση μολις τωρα σε Vickmall και παρηγγειλα το Redmi Pro Gray την εκδοση με Helio X20/3GB RAM/32GB Storage. Δεν εβγαινα για τα 64GB τα οποια σαν αποθηκευτικο χωρο δεν τα χρειαζομαι αλλα θα μου αρεσε ο Χ25. Πρακτικα δεν νομιζω να εχει τεραστια διαφορα απο το Χ20. Μιλησα και με Selina αν μπορουσα το 64αρι να μου δωσει καποιο εξτρα κουπονι αλλα τιποτα. Ηταν ομως πολυ ευγενικη. Δυστηχως το πρωι εχασα το 64αρι σε YESO521 στα 190 Ευρω. Τεσπα.
Απο Vickmall σου δινουν και soft case + tempered glass (το δευτερο αχρειαστο μιας και η οθονη του redmi pro και redmi note 4 δεν ενδεικνυται για tempered glass λογω καμπυλοτητας. Θα κοιταξω για καμια flip θηκη σε ebay τουλαχιστον να προστατευω την οθονη με αυτο τον τροπο). Επισης διαλεξα SG Post και οχι NL. Την ρωτησα ποια μεθοδο συνηθως επιλεγεται για Ελλαδα για να μην ειμαστε η μια στο εκατομμυριο που θα πληρωσουν τελωνειο. Οποτε αυτη μου το προτεινε
Παντως αν και στο site η τιμη σε ευρω ηταν 177 και κατι ψηλα, η καρτα μου χρεωθηκε με 183,.. λογω να υποθεσω διαφορας συναλλαγματος. Επισης την συναλλαγη την εκανα με απευθειας χρεωσης της πιστωτικης μου την οποια εχω συνδεδεμενη στο PayPal (εθνικη)
Και ετσι τελειωσε η εποχη του Redmi Note 2 για εμενα το οποιο πουλησα μολις πριν λιγο. Ηθελα για αλλαγη να φυγω απο την note σειρα. Επελεξα redmi pro για καμερα και οθονη και ελπιζω να μην εκανα λαθος. Και ελπιζω η οθονη να μην ειναι προς το μωβ, ροζ ή κιτρινο, τουλαχιστον οχι εκνευριστηκα πολυ. Το Redmi Note 4 επισης το γλυκοκοιταγα για τα 64GB και το design αλλα ειπα να ανεβω κατηγορια ενα μικρο σκαλακι (θεωρητικα τουλαχιστον).
Και καπως ετσι τελειωνει το πρωινο μου.
PS: Πρωτη φορα παραγγελια απο Vickmall. Στο παρελθον απο banggood, everbuying, oppomart και alie χωρις προβληματα. Για να δουμε...
PS: To Redmi Note 2 παντως ακομη κρατουσε γερα. Απο τα καλυτερα value for money κινητα ever! Με χαλουσε μοναχα το γεγονος πως ακομη και με την πιο σφαιρατη microSD η ταχυτητα αναγνωσης του υποδοχεα ηταν για κλαματα. Λογικο για budget συσκευη. Παντως ακομη πετουσε το κινητακι και θα εβγαζε τουλαχιστον χρονο ακομη. Το θεμα ειναι να μην εχεις το μικροβιο του gadgetakia διαφορετικα την εκανε μια χαρα τη δουλεια του.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα