στο 4px κοίταξες;; τα λέει λίγο πιο αναλυτικά!

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H mits200 έγραψε:
Από vickmal το αγόρασα στις 26/10, με singapore post και ακόμα δεν έχει γίνει ''dispatched to overseas'' .. Από 31/10 μου γράφει Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
Να αρχίσω να ανησυχώ.. ??
Payment Confirmed (Processing) | 11/6/2016 |
Μόλις έκανα παραγγελία από banggood με 189€ το 64GB X25 σε grey!Ο/H tasosonic έγραψε:
Καλησπερα παιδια εχει εντοπισει κανεις καμια προσφορα σε κανα κινεζομαγαζο να το παρουμε;;;
Ο/H negril έγραψε:
Μόλις έκανα παραγγελία από banggood με 189€ το 64GB X25 σε grey!Ο/H tasosonic έγραψε:
Καλησπερα παιδια εχει εντοπισει κανεις καμια προσφορα σε κανα κινεζομαγαζο να το παρουμε;;;
Η τιμή αυτή είναι με κουπόνι redmipro64
Τα golden/silver είναι ελαφρώς φθηνότερα.
Στην ίδια περίπου τιμή το έχει και στο geekbuying (193€) αλλά μόνο silver.Ο/H heisenberg έγραψε:
Μπορεις να παραθεσεις τη σελιδα? Γιατι εγω βλεπω στα 269$ τη συγκεκριμενη εκδοση Xiaomi Redmi Pro 5.5-inch Dual Camera 3GB RAM 64GB MTK Helio X25 Deca-core 4G Smartphone Sale - Banggood.comΟ/H negril έγραψε:
Μόλις έκανα παραγγελία από banggood με 189€ το 64GB X25 σε grey!Η τιμή αυτή είναι με κουπόνι redmipro64Ο/H tasosonic έγραψε:
Τα golden/silver είναι ελαφρώς φθηνότερα.
Εdit: δοκιμασα το coupon redmipro64 και παει στα 209$ πολυ καλη ευκαιρια για οποιον θελει να το παρει!
Αν δεν ειχα παρει πριν λιγες μερες απο vickmall το X20 θα το χτυπαγα με κλειστα ματια. Μενει να δουμε ποσο χρονο θα κανει (κι ελπιζω να μη κανει καμια λαμογια ο κινεζος κ στειλει τπτ αλλο γιατι πολυ φτηνο μου φαινεται![]()