αυτο που ρωτησα κ πριν αν μπορω δηλαδη να απευθυνθω κατευθειαν στη xiaomi για την εγγυηση χωρις τη διαμεσολαβηση του μαγαζιου;;
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..

Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΦίλε μου απο εκει το αγόρασα και εγώΟ/H Nik Pat έγραψε:
Το αγόρασα και γω από το (to2c.com) έχει αγοράσει κανείς από αυτό το σαιτ γιατί δεν μου έχουν απαντήσει καθόλου ούτε στο μαιλ που τους έστειλα.
Ο/H pechr έγραψε:
Παιδιά αν θέλετε να εχετε την εγγύηση σας τότε αγοράζετε απο ενα κατάστημα εντός Ελλάδας και θα πρότεινα τα ελληνικά διαφημιζόμενα στο φορουμ μας (my gad).
Δίνετε λίγα παραπάνω (30-40 ευρώ) απο οσα θα δινατε σε ενα κινεζομαγαζο ΟΜΩΣ έχετε την αξιοπιστία και τις ''εγγυήσεις'' του φόρουμ και κοιμάστε ήσυχοι.
Και προφανώς θα σας τα κάνουν τα φλασαρίσματα όπως ακριβώς σας προτείνουν τα έμπειρα μέλη του φορουμ μας
Ούτε το ρισκο του εκτελωνισμού, ούτε την αναμονή του 1 μήνα, ούτε συνεννοήσεις που θα στο παίζουν κινέζοι.. οι κινέζοι.
Φίλε μου η XIAOMI δεν απαντά ούτε στον ΓΕΡΜΑΝΟ που της δίνει εκατομμύρια για να πάρει μια μικρή αντιπροσωπεία.......Ο/H giwrgosalim έγραψε:
αυτο που ρωτησα κ πριν αν μπορω δηλαδη να απευθυνθω κατευθειαν στη xiaomi για την εγγυηση χωρις τη διαμεσολαβηση του μαγαζιου;;
Γράφω παντού...Ο/H chrispre913 έγραψε:
Εδώ είσαι και εσύ;; μείναμε πίσω εμείς με το xrn
Ο/H demakhs έγραψε:
Γιατί να μην κάνει??