Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Bγάλε και το "σχεδόν". Καμία διαφορά, για την χρήση που το θές. Εγώ,επειδή κάνω περίπου την ίδια χρήση το πήρα στην μικρή (και ..φτηνή) έκδοση, του έβαλα και μια 64άρα γρήγορη κάρτα και είμαι κομπλέ. Α,πούσε:Το κινητό ΠΕΤΑΕΙ, απλά. Μην ανησυχείς για τίποτα.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H cabdik έγραψε:
μια διευκρινηση... το κινητο θα ειναι ανοικτο κανονικα, ή σε fastboot mode?
Για να βάλεις το TWRP με εντολές από cmd παράθυρο θα είσαι σε fastboot
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
είπα να είμαι "ακριβής", αν και το σωστό είναι αυτό που λες εσύ Alex....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Σωστός!! Ειδικά τώρα που έφιαξα και το ..τεράστιο πρόβλημα με τον ήχο που είχα, δεν το αλλάζω με τίποτα ώσπου να αρχίσει να διαλύεται (ή να πέσει το Mix κάτω απο 400 ευρώ..)
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
επειδή ούτε το ένα πρόκειται να συμβεί, ούτε το άλλο....θα το απολαμβάνεις για πολλά....χρόνια ακόμα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Έχει φάει ένα μηνα λιβάνισμα με αυτά που ακούω για τα τελωνεία. Έχει φτάσει 169€ και γω ακόμα το παιδεύω. Είπα μήπως το βρω από κανέναν στην Ελλάδα.
-
Εγώ το πήρα 168 και μισό από τον ΤΟΠ, δεν νομίζω να πέσει πιο κάτω, για φετος τουλάχιστον. Αν μπορείς να περιμένεις κανά δύο μήνες, μπορεί και να πέσει κάτω από τα τα 160. Δεν θα είναι πάντως μεγάλη η διαφορά, δεν νομίζω οτι θα πάει κάτω απο 150 για το έπομενο 6μήνο. Εσύ απόφασιζεις αν αξίζει να περιμένεις ή όχι φυσικά..
κατι δεν κανω σωστα......!!!
ανοιγω παραθυρο εντολων cmd ως διαχειριστης.
συνδεω το κινητο που ειναι σε Fastboot mode
βαζω....... cd c:\adb --> adb devices και μου λεει πως η εντολη δεν αναγνωριζετε.....!!!! -
το ότι δεν κάνεις κάτι σωστά, εναι....στανταράκι!!!
fastboot devices
αφού δε fastboot είσαι...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H beholder2572 έγραψε:
Μόλις παρέλαβα και εγώ... το έχω για φόρτιση για να ξεκινήσουμε μετά τις επεμβάσειςΔεν ξέρω τι γίνεται με τον bootloader ακόμα, ωστόσο δεν έχω πάρει οκ για ξεκλείδωμα από την xiaomi... εχώ μπεί και στο αγγλικό φόρουμ και έχω κάνει κάποια ποστ αλλά ακόμα τρώω πόρτα... τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα