αυτο σκεφτομαι να κανω τωρα
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
Να βαλω αυτη λες? developer 6.12.1
-
αυτή δεν πρόλαβε να βγει ακόμα......αχνίζει!!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Θα ήθελα να ρωτήσω αν ο θήκες του Xiaomi redmi pro είναι ιδια με του Xiaomi redmi note 3 pro γιατί θέλω να πάρω και δε βρίσκω εύκολα του redmi pro.
Ευχαριστώ πολύ -
Ο/H Nik Pat έγραψε:
Θα ήθελα να ρωτήσω αν ο θήκες του Xiaomi redmi pro είναι ιδια με του Xiaomi redmi note 3 pro γιατί θέλω να πάρω και δε βρίσκω εύκολα του redmi pro.
Ευχαριστώ πολύ
-
Στις 12 μέρες ήρθε η θήκη από ebay,στις 14 μερες από gearbest το tempered, στις 16 μέρες ένα ανταπτοράκι από c σε micro usb,όλα κομπλέ,περιμένω και κάτι ακόμη αλλά δεν θυμάμαι τι;;; ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ θυμήθηκα το τηλέφωνο από bangood!!!!!!!17 μέρες έχει κολλήσει στο The consignment has left the origin border point...Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Ο/H geotzia έγραψε:
Στις 12 μέρες ήρθε η θήκη από ebay,στις 14 μερες από gearbest το tempered, στις 16 μέρες ένα ανταπτοράκι από c σε micro usb,όλα κομπλέ,περιμένω και κάτι ακόμη αλλά δεν θυμάμαι τι;;; ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ θυμήθηκα το τηλέφωνο από bangood!!!!!!!17 μέρες έχει κολλήσει στο The consignment has left the origin border point...
-
Ο/H Uncle Carl έγραψε:
Γυρω στα 25 η εξτρα υπηρεσία μέσω Αγγλίας και αλλα 30 δολάρια η επαρχία. Την είχα πατήσει παλιότερα και μου ζητούσαν έξτρα 30 δολλάρια αφού είχα πληρώσει, σε άλλο μαγαζί βέβαια. Αν θες ρώτησε τον μήπως δε σου τα λέω σωστά, αλλά κάπου στο μαγαζί του αναφέρει ότι στις remote areα της dhl ισχύουν αυτά που σου είπα. Δες στο αγγλικό site της dhl αν η πόλη σου είναι πράγματι remote area.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
προκειτε μαλλον για προβλημα με το software. αναβοσβηνη συνεχως η οθονη του κινητου, φαντασου οπως το φλας του αυτοκινητου , και δεν μπορω να το σβησω , η να το κανω επανεκινηση.
το κινητο εινα 1 μηνος, αψογο κατα το υπολοιπα και παρα πολυ γρηγορο. -
Ο/H george44 έγραψε:
προκειτε μαλλον για προβλημα με το software. αναβοσβηνη συνεχως η οθονη του κινητου, φαντασου οπως το φλας του αυτοκινητου , και δεν μπορω να το σβησω , η να το κανω επανεκινηση.
το κινητο εινα 1 μηνος, αψογο κατα το υπολοιπα και παρα πολυ γρηγορο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα