Εγω παρέλαβα αυτή την βδομάδα το κινητό.Πραγματικα είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου από την xiaomi. Σχετικά γρήγορα αν σκεφτείς ότι το παρηγγειλα στις 11/11. Ή οθόνη απλά τα σπάει παιδιά...Έπρεπε εδώ και καιρό να χρησιμοποιήσουν οθόνες oled στην xiaomi...Ταχύτατο τηλέφωνο πολύ καλή φωτογραφία και μπαταρία επίσης πολύ καλή.Το μόνο μειονέκτημα είναι ή έλλειψη της μπάντας των 800mhz ,που ορισμένους θα τους εκνευρίζει αλλά οκ. Δεν μπορεις να τα έχεις και όλα με συσκευη 170€...
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
ενας καθηγητης μου με ακουσε και πηρε το redmi pro, ηρθε πριν καμια εβδομαδα, καναμε unlock ολα καλα το τηλεφωνακι δουλευει κομπλε και σημερα το πρωι του εφυγε απο την τσεπη οταν ηταν στο μηχανακι και εσπασε η οθονη, ναι μεν δουλευει και εχει σημαδια γυρο γυρο αλλα το θεμα ειναι οτι στο ebay βρηκα την οθονη ενα 80αρι και δεν ξερω κατα ποσο ειναι η κανονικη
επισης τον σκελετο που μπορω να τον βρω; εχει το γκρι μαυρο 128αρι!
-
Ο/H DimitrisVerlis έγραψε:
ενας καθηγητης μου με ακουσε και πηρε το redmi pro, ηρθε πριν καμια εβδομαδα, καναμε unlock ολα καλα το τηλεφωνακι δουλευει κομπλε και σημερα το πρωι του εφυγε απο την τσεπη οταν ηταν στο μηχανακι και εσπασε η οθονη, ναι μεν δουλευει και εχει σημαδια γυρο γυρο αλλα το θεμα ειναι οτι στο ebay βρηκα την οθονη ενα 80αρι και δεν ξερω κατα ποσο ειναι η κανονικηεπισης τον σκελετο που μπορω να τον βρω; εχει το γκρι μαυρο 128αρι!
-
καλησπέρα σας,
καταρχάς ευχαριστώ τον demakis για τη συμβουλή με το μαγαζί στο aliexpress. Σε 6(!) μέρες από την παραγγελία είχα το κινητό στα χέρια μου.
Το κινητό όντως τα σπάει,είναι πολύ καλό.Πέρασα το σ/κ και την ελληνική ρομ και όλα κομπλέ.
Έχει 2 πολύ μικρά μειονεκτήματα μόνο που δε τα είχα προσέξει πριν το πάρω. Το ένα είναι το κουμπακι το μεσαίο που δεν είναι touch (θέμα συνήθειας είναι βέβαια από το παλιό,θα το ξεπεράσω).
Το άλλο είναι η υποδοχή του καλωδίου usb που δεν είναι η κλασσική. Οπότε παίζει ένα θέμα πρακτικότητας,πχ είσαι σε άλλο σπίτι και δεν έχεις φορτιστή,δε μπορείς να βρεις εύκολα ίδιον κ επίσης θα πρέπει να πάρω κ εξτρα τέτοιο καλώδιο για το powerbank.
=============== Δεκ 5th 2016, 9:56am ===============
Ο/H cabdik έγραψε:
ναι...... λοιπον... την TWRP την πηρε λουκουμι.... ομως στην ROM εχουμε θεμα...!!
μεσα απο την TWRP δεν βλεπει το αρχειο ΖΙΡ. ετσι ειπα να προσπαθησω με ADB sideload.
βλεπει τηλεφωνο, δινω εντολες (του οδηγου), ξεκιναει την εγκατασταση, και καπου στη μεση βγαζει το παρακατω
και στο κινητο γραφει Updater process ended with ERROR: 7
το αφησα κανα μισαωρο..., δεν εκανε τπτ. το αποσυνδεσα, εκανα reboot, ανοιξε, εβγαλε την μπαρα, φορτωσε, και μολις πηγε να μπει... το MIUΙ ανοιγοκλεινε....!!!!
ΡΟΜ κατεβασα να βαλω την τελευταια GTV 6.11.3.
εχω κατεβασει και την XTRVbeta 6.11.24, αλλα και με αυτην τα ιδια κανει...!!!
τι γινετε?
EDIT: τελικα πηρε την XTRV μεχρι στιγμης οκ...!!!!!! το αφησα καμια ωρα ετσι οπως ηταν....!!!
και σε μένα έβγαζε ακριβώς το ίδιο ενώ είχα κάνει κατά γράμμα τη διαδικασία (Updater process ended with ERROR: 7) ,αλλά τελικά είχε περαστεί κανονικά η rom.Δε ξέρω γιατί βγήκαν τα errors. Το μόνο που είδα μετά ήταν πως ξέμειναν 3 κινέζικα app και οτι οι 2 εφαρμογές που είχα κατεβάσει όσο είχα την κινέζικη ρομ είχαν παραμείνει,το ίδιο και οι φώτο που έβγαλα. Κατά τα άλλα δε βρήκα κάτι περίεργο -
Καλορίζικο!!
Δεν υφίστανται ούτε αυτά τα δύο που αναφέρεις..
Τι εννοείς δεν είναι touch, είναι κ παρα- είναι , θέμα ρύθμισης είναι!!
Το βύσμα, ναι, δεν είναι microusb, αλλά όταν το συνηθίσεις κ πάρεις κάνα δυο φορτιστές/καλώδια από το ebay, για να χεις παντού, καθάρισες.
Άσε που δεν θα έχεις το άγχος να το κουμπώνεις από την "πανω" ή την "κατω" μεριά, μιας κ μιλάμε για την απόλυτη συμμετρία!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
άψογος,τώρα το είδα αυτό με το κουμπί και το ρύθμισα
οπότε είναι πλεονέκτημα τελικά μιας και έχει 2 λειτουργίες:P
παρήγγειλα και ανταπτοράκια για τον υποδοχέα(type c->micro usb) οπότε είμαστε κομπλε:) -
Ετσι. Αυτό θα σου πρότεινα. Ανταπτορα. Δεσε και στο μπρελόκ νε τα κλειδιά και τον εξωλκέα των simκαι θα είσαι παντού ετοιμοπολεμος.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Καλησπέρα. Αύριο θα έχω το κινητό κι έχω πελαγώσει με τους οδηγούς. Αν έχει κάποιος την καλοσύνη να μου γράψει τα βήματα που θα ακολουθήσω (με λινκς οδηγών) με τη σειρά θα με διευκολύνει πολύ. Ήδη βλέπω 2 διαφορετικους οδηγούς για το redmi pro και δεν ξέρω ποιον να διαλέξω.
Το κινητό θα έρθει με έρθει με ξεκλείδωτο bootloader αλλά θέλω να τον ξεκλειδώσω με δικό μου account(έχω πάρει ήδη έγκριση) και να περάσω την τελευταία ελληνική xtrv. -
Αν έχει ξεκλείδωτο bootloader σβουντουρας Fastboot official rom σε Fastboot mode με το miflash, ξεκλειδώνεις, περνάς twrp κ μετά την Ελληνική!!
Αυτό μονο, τιποτ' άλλο!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αυτός ο οδηγός ποιός ειναιιιι?
-
Σούπερ οδηγός!!
ή μήπως εσύ εννοείς αυτόν???
Flash με το MiFlash (VIDEO)
Μπορείς βέβαια και αυτόν: Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
Δεν ακολουθείς καλύτερα αυτόν εδώ Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega) τον οδηγό όμως, που κόβει ταχύτητα στις στροφές και δεν πιάνει μεγάλες τελικές στις ευθείες???Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα