Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ο/H Chaos έγραψε:
Θα ήθελα να ρωτήσω για την καμέρα του Redmi Pro..χρώματα,λεπτομέρειες,selfie κτλ..Γενικά, αξίζει σαν επιλογή;
Αν θέλει κάποιος κινητό με πολύ καλή κάμερα θα του το προτείνατε?
-
Ο/H demakhs έγραψε:
φωναξε του ΞΟΥΤ!!!
Του φώναξα. Δεν φευγει
=============== Δεκ 14th 2016, 1:11pm ===============
Οκ έφυγε τελικά -
@metalergr αν δεν έχει αυτή ota updates, ποια θα χει??
Απλά θα χεις Αγγλικό μενού, θα χρειαστεί να περάσεις το playstore κ μετά Ελληνικό πληκτρολόγιο..
@Chaos είναι πολύ καλό το pro (το αναπολώ), μην ανησυχείς...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H rapt0r έγραψε:
πως το προχωράω;; αν τυχόν βάλω την sim θα φτιάξει (δεν την έχω μαζί μου αυτή την στιγμή).
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H rapt0r έγραψε:
πως το προχωράω;; αν τυχόν βάλω την sim θα φτιάξει (δεν την έχω μαζί μου αυτή την στιγμή).
-
Ο/H rapt0r έγραψε:
Δεν κάνει κάτι απλά γράφει συνέχεια checking password και όση ώρα το άφησα δεν μπαίνει στο mi account
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H rapt0r έγραψε:
Δεν κάνει κάτι απλά γράφει συνέχεια checking password και όση ώρα το άφησα δεν μπαίνει στο mi account
Ο/H GR-Macedon έγραψε:
@rapt0r Αν έχεις 2 σιμ αλλαξε τη θέση τους. Έχεις διμ μέσα ετσι;
μια ενημέρωση:
μετά από 1-2 επανεκκινήσεις κατάφερα και μπήκα στο Menu, απλά έχω τα εξής θέματα:
1) ενώ έχω μπει στο wifi είμαι συνδεδεμένος κανονικά δεν μπορεί να μπει στο mi account
2) έβαλα sim και δυστυχώς δεν έχει σήμα... στο dialer *#06# μου βγάζει unable to get imei
πέρασα την stable όπως είπαμε με το sp tool.
από τα λίγα που διάβασα και κατάλαβα πρέπει να δηλώσω το imei χειροκίνητα;;
αν μπορεί κάποιος να μου πει τι βήματα να κάνω θα το εκτιμούσα!
ευχαριστώ για τον χρόνο σας. -
Ο/H rapt0r έγραψε:
αν μπορεί κάποιος να μου πει τι βήματα να κάνω θα το εκτιμούσα!
-
Παιδιά μια ενημέρωση:
με το maui meta κατάφερα και πέρασα τα imei και το meid. Με το που ξεκίνησα το κινητό συνδέθηκε αμέσως στο mi account εκεί που δεν με άφηνε!
Τώρα θέλω να φλασάρω την Ελληνική!! και ας ελπίσουμε να είναι το τελευταίο!!
απλά μια ερώτηση με το sp tool φλασαρα την κινέζικη stable, οπότε ρωτώ θα έχω θέμα βάζοντας την Ελληνική ή θα πρέπει πρώτα να πάω σε developer---> Ελληνική;;;
Ευχαριστώ πολύ @lallasgr @Bodai @GR-Macedon -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα