Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
dispute???
για 15-11 παραγγελία και 18-11 shipped?
αυτήν την περίοδο πριν τις γιορτές και με ότι συμβαίνει με το τελωνείο στην Αθήνα?
Θα αράξεις και θα περιμένεις υπομονετικά.....με τον καινούριο χρόνο....να κλείσεις 40-45 μέρες από την παραγγελία....και το ξανα-συζητάμε για dispute...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
και αυτοί όμως, θα σου χαν πει, φαντάζομαι, φεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετααααααααααααααααααααααααα!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπέρα ομάδα! Μια γρήγορη ερώτηση.. έχω δύο ίδια Redmi pro με 6.11.24 πάνω και με ολόιδιες ρυθμίσεις οθόνης ( φωτεινότητα,κορεσμό,αντιθέσεις κτλ) και παρόλα αυτά βλέπω αισθητή διαφορά στην αποτύπωση των χρωμάτων. Το ένα είναι αρκετό πιο θερμό σε σημείο να αντιστοιχει με την "ψυχρή" επιλογή του άλλου. Η διαφορά είναι αισθητή ειδικά στο λευκό χρώμα .
Any ideas ???
Sent from my Redmi Pro using Tapatalk -
Δες στις ρυθμίσεις της οθόνης, υπάρχουν επιλογές για θερμά χρώματα, κανονικά και ψυχρά. Πρέπει να μην είναι στην ίδια ρυθμιση και οι δύο συσκευές μάλλον. Τώρα ΑΝ είναι στην ίδια ρύθμιση τι να σου πώ... λογικά η οθόνη μπορεί να καλιμπραριστεί από engineer mode αλλά δεν ξέρω να σου πώ το πως.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Βρε αδελφέ ρωτάς να σου πούνε με ποια Ρομ να ζητήσεις να έρθουν τα κινητά σου...
Ο/H geofust έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
την original china-eng
θα τους το ζητήσεις πριν την παραγγελία.
πες τους άμα παραγγείλω, θα μου το στείλετε σφραγισμένο, όπως βγήκε από το εργοστάσιο??
Ο/H geofust έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
την original china-eng
θα τους το ζητήσεις πριν την παραγγελία.
πες τους άμα παραγγείλω, θα μου τη στείλετε σφραγισμένη?
Ο/H demakhs έγραψε:
οι Κινέζοι δεν φοβούνται κανέναν...αυτό σου έγραψα εγώ?
Να τους ρωτήσεις σου έγραψα....
Την xtrv, θα μπορούσες να ζητήσεις να στην περάσουν αντί για την unofficial τη δικιά τους....
Έχουν αναφέρει μέλη του φόρουμ που ψωνίσανε από το συγκεκριμένο μαγαζί ότι τους περάσανε Ελληνική rom, μετά από απαίτησή τους!!
Ο/H geofust έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
οι Κινέζοι δεν φοβούνται κανέναν...αυτό σου έγραψα εγώ?
Να τους ρωτήσεις σου έγραψα....
Την xtrv, θα μπορούσες να ζητήσεις να στην περάσουν αντί για την unofficial τη δικιά τους....
Έχουν αναφέρει μέλη του φόρουμ που ψωνίσανε από το συγκεκριμένο μαγαζί ότι τους περάσανε Ελληνική rom, μετά από απαίτησή τους!!
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Τι παπυρος ειναι αυτος που διαβαζω;
Αν συνεχισεις ετσι θα μας τελειωσουν τα mb σε μια εβδομαδα..Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
Τι εννοείς " δεν μου το αναγνωρίζει ως ιδια επαφη "
-
-
Στις επαφές αδερφέ , δεν χρειάζεται να βάζουμε μπροστά το +30 , σκέτο τον αριθμό , π.χ 6899775533
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα