Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
@Angelos10 αυτό το κινητό δεν έχει global.. αρα ο,τι θα σου έβαζαν θα ηταν "πειραγμενη".. Για αυτό καλύτερα που σου εβαλαν την official
με αυτην θα ξεκλειδώσεις και θα περασεις την ελληνική..
-
-
Ο/H Angelos10 έγραψε:
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Official stable κινεζική φοράς! Οι κινεζικές rom δεν διαθέτουν Google εφαρμογές. Οπότε θα πρέπει να περάσεις τη ρομ του φόρουμ μας. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να ξεκλειδώσει ο bootloader. Πρέπει αρχικά να ελέγξεις αν είναι κλειδωμένος ο bootloader. Κατόπιν πρέπει να περάσεις developer rom και να κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Δε πολυκαταλαβαίνω αλλά θα τα δεχτώ.
Βέβαια, αυτό δεν είναι αντίθετο ως προς αυτό που παραθέτει το Mygad?
"Στο mygad επιλέγουμε σαν καλύτερη λύση την 2η Έκδοση Επίσημη Global ROM όπου έχει Αγγλικό μενού, playstore, υπάρχει η δυνατότητα Ελληνικού πληκτρολογίου για να πληκτρολογείτε όπου χρειάζεται Ελληνικούς χαρακτήρες (internet, μηνύματα, facebook, Ελληνικές επαφές κτλ) και πάνω απ'όλα είναι πλήρως αναβαθμίσιμη ώστε να μην έχετε πρόβλημα με ασυμβατότητα κανενός app"
Υποτίθεται ότι αγόρασα την αγγλική rom αλλά μου έστειλαν την κινέζικη;
If so, να προχωρήσω σε αυτό που γράφετε για το bootloader? Ή να ζητήσω από εταιρία να αλλάξει η συσκευή;
Επίσης, με τα βήματα που μου στείλατε, βάζω την αγγλική ή την ελληνική rom?
Sorry αλλά άσχετος..
Global δεν εχει για το κινητό μας, αυτο που μπορείς να κανεις ειναι η να φλασαρεις την ελληνικη ρομ η να μεινεις ετσι οπως εισαι με την china official, αν θες να βάλεις την ελληνική ομως πρέπει να κανεις ολα τα παραπανω βηματα που σου έχουν γραψει, αίτηση για ξεκλείδωμα, ξεκλείδωμα bootloader, περασμα twrp recovery και τελος φλασαρισμα ελληνικης ρομ, ξεκινα με την αίτηση και διαβασε τους οδηγους. Για οτι απορία εδω είμαστε
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Atha Kappas έγραψε:
Ο/H Angelos10 έγραψε:
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Official stable κινεζική φοράς! Οι κινεζικές rom δεν διαθέτουν Google εφαρμογές. Οπότε θα πρέπει να περάσεις τη ρομ του φόρουμ μας. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να ξεκλειδώσει ο bootloader. Πρέπει αρχικά να ελέγξεις αν είναι κλειδωμένος ο bootloader. Κατόπιν πρέπει να περάσεις developer rom και να κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Βέβαια, αυτό δεν είναι αντίθετο ως προς αυτό που παραθέτει το Mygad?
"Στο mygad επιλέγουμε σαν καλύτερη λύση την 2η Έκδοση Επίσημη Global ROM όπου έχει Αγγλικό μενού, playstore, υπάρχει η δυνατότητα Ελληνικού πληκτρολογίου για να πληκτρολογείτε όπου χρειάζεται Ελληνικούς χαρακτήρες (internet, μηνύματα, facebook, Ελληνικές επαφές κτλ) και πάνω απ'όλα είναι πλήρως αναβαθμίσιμη ώστε να μην έχετε πρόβλημα με ασυμβατότητα κανενός app"
Υποτίθεται ότι αγόρασα την αγγλική rom αλλά μου έστειλαν την κινέζικη;
If so, να προχωρήσω σε αυτό που γράφετε για το bootloader? Ή να ζητήσω από εταιρία να αλλάξει η συσκευή;
Επίσης, με τα βήματα που μου στείλατε, βάζω την αγγλική ή την ελληνική rom?
Sorry αλλά άσχετος..
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με την ελληνική rom, υπάρχουν οι google εφαρμογές;
σε περίπτωση update ή reset, επανέρχεται η official rom? -
-
ασε ρε συ να χαρει κ ο @takisfrag λίγο.....βρεθηκαν μεγαλύτεροι παραθεσιματιες απ αυτόν κ πας να μας την χαλάσεις τώρα!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@Angelos10 Η ελληνική rom έχει προεγκατεστημένο το Google Play και το απαραίτητο framework. Τις υπόλοιπες τις κατεβάζεις εσύ κατά βούληση.
-
-
παιδια με φωνητικη κληση παιζει τιποτα...? υπαρχει ή θα υπαρξει δυνατοτητα...?
-
ναι υπαρχει αυτη η τεχνολογια σε κατι ericsson δεκατιας...
Ποια φωνητικη κληση βρε αδερφε;
Αυτες ειναι τεχνολογιες ειναι μια φορα κι ενα καιρο, ποιος δουλευει φωνητικη κληση σε ενα smartphone.
Βγαλε συντομευση επαφης στην αρχικη οθονη και με ενα κλικ θα καλεις...Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα!! αλλά αν ντέ και καλά θέλεις φωνητικη κληση υπάρχουν ένα σωρό εφαρμογές στο market όπως αυτή πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.artostolab.voicedialer
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα