Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ok.. και τωρα? Wipes και sideload? Ελληνικη, ή ξανά official πρώτα?
-
-
-
Ο/H nifitsa_kakia έγραψε:
@johnjor και για όποιον άλλον έχει το θέμα με το κινέζικο twrp..
Κατεβάζεις απο εδώ το τελευταίο twrp στο pc, το αποσυμπιέζεις και περνάς στο κινητό χύμα το αρχείο recovery.img. Μπαίνεις στο κινέζικο twrp και πατάς την πρώτη επιλογή(install). Μετά πατάς το πράσινο κάτω δεξιά,επιλέγεις το recovery.img και πριν κάνεις swipe πατάς το "recovery" που σου έχει πάνω από τη μπάρα. Μετά reboot recovery και εισαι ready!
Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια που θα προσφέρετε -
1) Ok. Flashαρα την τελευταια GTV μέσω sdcard. Περάστηκε χωρίς σφάλματα.
Όταν το κινητο ανοιγε, και πριν μπει στις ρυθμίσεις, έβγαλε ένα μήνυμα "unfortunately, com.mediatek.selfregist...", με επιλογες Cancel και Send report.
Πάτησα Cancel και κατόπιν, άνοιξε κανονικά. Δεν ξέρω αν το παραπάνω δημιουργήσει προβλήματα στην πορεία..
2) Τώρα, να αναφέρω και ένα θεματάκι που είχα απο πριν. Όταν μπαίνω σε Fastboot mode και συνδέω το κινητό, βγαίνει μόνο του απο fastboot και κάνει κανονικό reboot. Με αποτέλεσμα να θέλει προσπάθεια ξανά και ξανά (2-3 φορές) μέχρι να μείνει σε fastboot κατά τη σύνδεση. -
Ο/H HliasAvg έγραψε:
μου κανει κατι κολπα το κουμπι που κανει πισω. παταω και μου βγαζει τις εφαρμογες που τρεχουν σαν το αριστερο κουμπι.
μάλλον έχεις βάλει στο long press να σου εμφανίζει show recent apps tray -
Καλησπέρα.Σήμερα παρέλαβα το κινητό αλλα δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα αφού ήρθε με κλειδωμένο bootloader και με multilanguage rom.Πρέπει να κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα πρώτα?Στην εφαρμογή miflash δεν μου εμφανίζει το κινητό.Αυτό γίνετε επειδή είναι κλειδωμένος ο bootloader?
-
Αυτό γίνεται επειδή δεν μπήκες σε fastboot. Διάβασε με προσοχή τους οδηγούς και εδώ είμαστε να βοηθήσουμε σε ότι σκαλώσεις!
Ξεκίνα με τον οδηγό για το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό xiaomi αρχικά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Αυτό γίνεται επειδή δεν μπήκες σε fastboot. Διάβασε με προσοχή τους οδηγούς και εδώ είμαστε να βοηθήσουμε σε ότι σκαλώσεις!
Ξεκίνα με τον οδηγό για το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό xiaomi αρχικά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπήκα κανονικά σε fastboot.ετσι έλεγξα και εάν είναι κλειδωμένος o bootloader. Τα προβλήματα είναι ότι σε fastboot δεν το βλέπει το miflash και σε κανονική λειτουργία δεν το βλέπει το pc suite.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H maximosm έγραψε:
Καλησπέρα.Σήμερα παρέλαβα το κινητό αλλα δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα αφού ήρθε με κλειδωμένο bootloader και με multilanguage rom.Πρέπει να κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα πρώτα?Στην εφαρμογή miflash δεν μου εμφανίζει το κινητό.Αυτό γίνετε επειδή είναι κλειδωμένος ο bootloader?
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Το κατάφερα και δεν ανοίγει τώρα. Τι μπορώ να κάνω;
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα