Τι εννοείς δεν σου βγάζει αναβαθμίσεις εφαρμογών; Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής;
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Τι εννοείς δεν σου βγάζει αναβαθμίσεις εφαρμογών; Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής;
Της ενημερώσεις των εφαρμογών; όταν μπαίνεις στο playstore.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ανέβασε ένα screenshot να δω...
-
Προφανώς έχεις τις τελευταίες εκδόσεις των εν λόγω εφαρμογών. Δεν χρειάζεται ενημέρωση. Αν εννοείς πάλι ότι οι ενημερώσεις δεν γίνονται αυτόματα αλλά χειροκίνητα τότε θα πρέπει να αλλάξεις τις ρυθμίσεις στο Google Play.
-
Προφανώς έχεις τις τελευταίες εκδόσεις των εν λόγω εφαρμογών. Δεν χρειάζεται ενημέρωση. Αν εννοείς πάλι ότι οι ενημερώσεις δεν γίνονται αυτόματα αλλά χειροκίνητα τότε θα πρέπει να αλλάξεις τις ρυθμίσεις στο Google Play.
Το αναφέρω επειδή συνήθως καθημερινά μου βγάζει αναβάθμιση εφαρμογών. Μήπως δεν έχω την τελευταία έκδοση του playstore;
Δεν βλέπω κάτι μεμπτό εκτός αν μου διαφεύγει κάτι.
-
Ο/H teopanta1 έγραψε:
Το αναφέρω επειδή συνήθως καθημερινά μου βγάζει αναβάθμιση εφαρμογών. Μήπως δεν έχω την τελευταία έκδοση του playstore;
-
Δεν βλέπω κάτι μεμπτό εκτός αν μου διαφεύγει κάτι.
Θα το κοιτάξω μέσα στην μέρα και θα επανέλθω.ενα άλλο θέμα που έχω είναι με τον συγχρονισμό. π.χ σε κανάλια που είμαι συνδρομητής στο YouTube όταν βγαίνει καινούριο βίντεο έχω επιλεγμένο να μου στέλνει και email αλλά και με push notification βέβαια τα push notification δεν μου τα βγάζει ποτέ.
Δες λίγο τα δικαιώματα της εφαρμογής youtube.
-
Ο/H teopanta1 έγραψε:
έχω επιλεγμένο να μου στέλνει και email αλλά και με push notification βέβαια τα push notification δεν μου τα βγάζει ποτέ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα