Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Καλησπερα στους φιλο-κινεζους θαυμαστες εργων τεχνης..
!!! 1ο μνμ μου, αν και απο καιρο ηθελα και εγω να ανηκω σ αυτο το φορουμ, σας παρακολουθησα απο περσι(καλη χρονια!! by the way
) και εχω καταληξει πως δεν μπορω να περιμενω αλλο για το πιο τελειο και vfm νεο xiaomi μου
και επειδη το ΛΑΤΡΕΥΜΕΝΟ μου LG G2
, παρεδωσε το wifi(βγηκε off το τσιπακι του) θελω να ρωτησω τους ηδη κατοχους του redmi PRO 64GB 3GB HELIO25X, τι μου συστηνεται?
Να ληφθει υποψιν οτι θελω min 64 αποθηκευτικο χωρο οσο γινεται περισσοτερη μνημη min 3 gb και dual sim χωρις να πολυ-μπλεκω με τις διαδικασιες των ενημερωσεων (αρκει να εχουν play store) του παροντος φορουμ
1) να αγορασω το redmi PRO ή
2) να αγορασω το redmi note 4 ή
3) να αγορασω απο τον επισημο αντιπροσωπο ενα απο αυτα που ειναι προς διαθεση (mostly redmi note 3 pro)
ή 4)να περιμενω να μπουν οι snapdragon στα 1+ 2.?? (λογω υψηλων θερμοκρασιων της med)
π.χ. Xiaomi Redmi Note 4x: Τιμή και Χαρακτηριστικά
ευχαριστω και καλως με ανεχτηκατε..!!REDMI NOTE 4X (MIDO) 64/4 MIUI GLOBAL 9.2|STABLE VERSION 9.2.1.0 (NCFMIEK) -
-
στο twrp μου βγαζει 0mb internal storage αλλα ειχα περασει τη ρομ μεσα
-
Ο/H lorenzo81 έγραψε:
στο twrp μου βγαζει 0mb internal storage αλλα ειχα περασει τη ρομ μεσα
μετα θα γυρίσεις πίσω και θα κάνεις reboot recovery
wipe/format data όχι wipe data. -
οκ περασα μεσα τη ρομ αλλα που θα την βρω?
-
Αν έχεις καμιά sd μπορείς να την περάσεις και εκεί και μετα το format data που σου ειπε ο geoanto555 να κανεις reboot to recovery παλι και install απο την sd
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Atha Kappas έγραψε:
Αν έχεις καμιά sd μπορείς να την περάσεις και εκεί και μετα το format data που σου ειπε ο geoanto555 να κανεις reboot to recovery παλι και install απο την sd
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@spyroskaraαυτό με το back μου το έκανε και μου άνοιγε τις πρόσφατες ανοιχτές εφαρμογές,μπήκα ρυθμίσεις στην αναζήτηση που έχει(εικόνα 1) κ πληκτρολόγησα touch και βρήκα τις επιλογές set long press time και καθυστέρηση παρατεταμένου αγγίγματος(εικόνα 2) δεν ξέρω αν είναι σωστό αλλά μετά από αυτό δεν ξανάγινε
@HliasAvg το δικό μου είναι αγορά από honorbuy μέχρι στιγμής όλα καλά αλλά το προηγούμενο redmi 3s pro αγορά από vickmall κόλλησε την δεύτερη εβδομάδα και δεν ξεκόλλησε ποτέ,το έχω στείλει πίσω και απλά περιμένω -
Ο/H pmike26 έγραψε:
Να ληφθει υποψιν οτι θελω min 64 αποθηκευτικο χωρο οσο γινεται περισσοτερη μνημη min 3 gb και dual sim χωρις να πολυ-μπλεκω με τις διαδικασιες των ενημερωσεων (αρκει να εχουν play store) του παροντος φορουμ
1) να αγορασω το redmi PRO ή
2) να αγορασω το redmi note 4 ή
3) να αγορασω απο τον επισημο αντιπροσωπο ενα απο αυτα που ειναι προς διαθεση (mostly redmi note 3 pro)
ή 4)να περιμενω να μπουν οι snapdragon στα 1+ 2
Οπότε πας για redmi note 4.
Αν θες τώρα και 2 χρόνια εγγύηση πας για το redmi note 3 pro SE που δίνει ο επίσημος Έλληνας διανομέας (οχι αντιπροσωπος) και έχει και την επιπλεον μπάντα 20Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα