Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
ή κόλλημα του server τότε είναι που μου δειχνε δύο....το ένα με 3 μηνύματα συγχωνευμένα και το
Δες εδώ φίλε μου για το τι σημαίνει Λάρισα ---> 1η συνάντηση φίλων xiaomi & MIUI Λάρισας
=============== Ιαν 15th 2017, 1:32pm ===============
Τώρα ήμουν εγώ
@Atha Kappas , Μεταφέρθηκαν όλα τα μηνύματα εδώ -
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
α, ώστε δεν φταίει η vodka!!!!!!!
τι, το συνεργείο δεν είναι διμελές πια?? εισήλθαν και άλλοι??????
@giwrgosalim υπάρχει αυτή η επιλογή στο redmi pro....χωρίς να έχεις ορίσει δακτυλικό αποτύπωμα να ακουμπάς τον αισθητήρα και να ζωντανεύει η οθόνη, χωρίς να ξεκλειδώνει.
Κάπου σε κάτι πρόσθετες ρυθμίσεις βρίσκεται, αν θυμάμαι καλά, και με τον βοηθό αφής!
ο @Atha Kappas θα το ξέρει, εγώ δεν έχω τη συσκευή εδώ και καιρό.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ε ρε συ αφου υπαρχει αυτη η επιλογη βαση λογικης θα πρεπει να γινεται και αυτο που λεω...αμαρτια απο το θεο να μην το ολοκληρωσαν
τι ακριβώς λες εσύ, γιατί δεν το χω πιάσει και εντελώς...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εχεις ορισει το δακτυλικο σου αποτυπωμα. Το κινητο ειναι στο τραπεζι με κλειστη οθονη, ακουμπας το δακτυλο σου στο home button ΧΩΡΙΣ να το πατησεις! Ξεκλειδωνει το κινητο ή οχι;
-
@Atha Kappas Εχεις το κινητο στα χερια σου; Αν ναι κανε μου τη χαρη να το σκαλιξεις γιατι με αναζητησεις στο ιντερνετ δε βρισκω τιποτα
Ακυρο το ποστ δεν χρησιμοποιώ δαχτυλικο αποτύπωμά
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Θα σε βαλω σε κόπο αν σου ζητησω να το τσεκαρεις;
Τωρα δεν μπορώ sorry το βράδυ ή αύριο το πρωί, αν το ξερει κάποιος αλλος?
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα