Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Από τότε που το αγόρασα και σε όλες τις αναβαθμίσεις της xtrv όταν κάνω ένα αρχείο Download αυτό δεν φαίνεται οτι κατεβαίνει στην εφαρμογή Ληψεις μέσα από τα εργαλεία με αποτέλεσμα αν θέλω να την σταματήσω να μην μπορώ.
Το αρχείο θα εμφανιστεί στις Ληψεις αφού τελειώσει το κατέβασμα. Συμβαίνει και σε σας;Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπέρα
Στο Redmi Pro που έχω, με την XTRV Stable εχω εδω και λιγες μερες το εξης θεμα, το οποιο δεν ειχα πριν:
Οταν το συνδεω στο PC , δεν μου βγαζει τις επιλογες για διαχειριση αρχειων / φορτιση μονο / κλπ.
Ενεργοποιειται η φορτιση μονο.
Ξερετε για ποιο λόγο δεν βγάζει τις επιλογές αυτες?
Ευχαριστώ -
πως το βλέπει στο device manager?
δες λίγο εδώ για τους οδηγούς: Κινέζικο mi pcsuite & xiaomi drivers
(focus στα: Αν δεν αναγνωρίζεται σωστά.......*Σημαντική Σημείωση)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Τις δοκίμασα όλες τις λύσεις αλλά δεν δουλεύει καμία.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μετα το σοβαρό πρόβλημα αυτονομίας της μπαταρίας έχω και σοβαρό πρόβλημα με την φόρτιση δεν φορτίζει ο κόσμος να χαλάσει δοκίμασα 2 διαφορετικά usb και δυο διαφορετικα τροφοδοτικά και τα ίδια είτε κλειστό είτε ανοιχτό τα ίδια heeelp ριχτε λιγο φως μόλις πήγε 67% λες και το φορτίζω από usb
=============== Ιαν 23rd 2017, 3:55am ===============
Θαυμα άρχισε η μπαταρία να φορτίζει αλλά 1 ώρα και 6 λεπτά για να φορτίσει 26% δηλαδή γύρο στα 1000mah είναι φυσιολογικό; Αν κάνει έτσι θα θέλω ένα 4ωρο για πλήρη φόρτιση :p -
Καλημερα, παρέλαβα και εγώ σημερα το πρωι και άρχισα να το σκαλιζω
Μέχρι στιγμής βρήκα οτι έχω κλειδωμένο boot loader και η εκδοση που φοράει το κινητό είναι αυτή .
=============== Ιαν 23rd 2017, 10:58am ===============
Εκει που λέει contributors έχει αυτό
Που κολλάνε οι συμπατριώτες με το κινεζομαγαζο; -
Έχεις unofficial rom και οι κινέζοι έχουν φορτώσει ότι γουστάρουν ...
Ξεκίνα ψάξιμο στους οδηγούς που υπάρχουν για τη συσκευή για να περάσεις official ή ελληνική -
Με την official θα έχω μονο αγγλικά , χωρίς play store αλλά με αυτόματα updates και με την ελληνική θα έχω μια σταθερή με play store αλλά χωρίς updates σωστα ;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα