Ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις , κάτι τελευταιο να ρωτησω .
Είναι απλή διαδικασία να βάλεις στην official play store ?
Επειδή δεν με νοιαζει να βάλω ελληνικά σκεφτόμουν για official αλλά θέλω και play store.
Με την official θα έχω μονο αγγλικά , χωρίς play store αλλά με αυτόματα updates και με την ελληνική θα έχω μια σταθερή με play store αλλά χωρίς updates σωστα ;
Οχι μόνο... με την ελληνική θα έχεις και TWRP που φαντάζομαι δεν θα το έβαζες σε official και ακόμα μπορεί όχι αυτόματα updates αλλά αν βάλεις Beta Eλληνική θα έχεις εδομαδιαία updates!!!!
Υπάρχει official για το Redmi Pro? Εχω μπερδευτεί, ειναι ολα agglika δλδ (χεστηκαμε) και μπορεις και βάζεις ελληνικο πληκτρολόγιο και εισαι οκ με ΟΤΑ κλπ?
Η official είναι chinese με αγγλικά και κινέζικα. Στο πληκτρολόγιο μπορείς να βάλεις και άλλες γλώσσες, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν έχεις μικροπροβληματάκια με συγκεκριμένες εφαρμογές
Παιδιά το τηλέφωνο δεν είχε τίποτα με τα data. Μην κράξετε. Δεν τράβηξαν τα χρήματα από την τράπεζα λόγο αλλαγής Τράπεζας και με έκοψαν μόνο το ίντερνετ. Ούτε μυνημα δεν στείλανε. Πάντα για Γερμανία μιλάω.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@demakhs δεν ξέρω, βλέπω σύχνα πυκνά κάτι posts θέλω να βγάλω την κινέζικη γιατί έχω πρόβλημα στην τάδε εφαρμογή με τα ελληνικά κλπ , προσωπικά δεν είχα ποτέ θέμα:)