Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• Ο/H HliasAvg έγραψε:

Ο/H cloud78 έγραψε:

@HliasAvg παίζει..no name είναι το ανταπτορακι

Ο/H geotzia έγραψε:

Όπου καί όσο και αν κοίταξα δεν έχω βρεί ανταπτοράκι type c -micro usb που να υποστηρίζει otg Το μόνο που βρήκα και το υποστηρίζει είναι από type c σε μεγάλο usb.Το αγόρασα από ebay και δουλεύει μιά χαράEίναι αυτότο
      το πειρα απο aliexpress 60 λεπτα no name. εγραψα "usb type c to micro usb cable otg" κουμποσα το φλασακι μου που εχει micro usb και δουλεψε. το ονομα του ανταπτορα δεν το θυμαμαι ακριβος ειναι η
      Metal Type C 3.1 Micro USB Cable Charger USB Type-C Adapter OTG Fast charger Data Sync USB-C Converter for xiaomi HUAWEI Samsung

Η

Mini OTG Type-c Cable Adapter for Xiaomi 5 MI 5 Macbook Meizu Letv Samsung Galaxy s7 Nexus 5X 6p Type c to Micro usb connector

ενα απο τα δυο ειναι.
      κ αυτό που αγόρασα παρόμοια περιγραφη ειχε πάντως..
      Το κινητό έχει ρύθμιση on/off το otg? Η να παίζει ρόλο η ρομ?
    • Μετά από χρήση μερικών εβδομάδων και το "πέρασμα" της Ελληνικής rom (περίπου μια εβδομάδα) μπορώ να πω ότι το redmi pro με ικανοποιεί πλήρως,κυρίως για το λόγο που το πήρα.

Την μπαταρία του,αφού προτιμώ να παίζω συγκεκριμένο παιχνίδι (castle clash) από το κινητό και όχι από tablet,laptop,destop.Σαν "βαρύ" παιχνίδι λέω το εξής,το S4 galaxy mini πάνω από μιάμιση ώρα δεν άντεχε σε συνεχές ροή παιχνιδιού (το κινητό έπαιρνε "φωτιά") με τη μπαταρία του να καταρρέει.Το redmi pro δίνει ρέστα όσον αφορά στη συγκεκριμένη χρήση.Δεν ζεσταίνεται και στις 3 ώρες συνεχής ροής παιχνιδιού αν θυμάμαι καλά η μπαταρία είναι κάπου στο μέσο.

Θα μου πεις τι συγκρινεις (ανόμοια πράγματα) ναι όμως περίμενα κάποτε από τη samsung πολλά περισσότερα.

Όσον αφορά την κάμερα είμαι κι εκεί αρκετά ικανοποιημένος.Τα 270 ευρώ λοιπόν που έδωσα έπιασαν ΤΟΠΟ :mrgreen:
    • Διαφήμιση
    • καλησπέρα και από μέναΓιατί στο gearbest όλα τα Redmi pro έχουν αυτό το

[*]Description για επεξεργαστή;

CPU: Helio X25 Deca Core 1.55GHz
      ή
      Helio X20 Deca Core 1.39GHz
      βγαίνει τέτοια έκδοση; δεν είναι όλα χ20 2.1GHz ή χ25 2.3 ή 2,5GHz
      ετοιμάζομαι να αγοράσω ένα και έχω μπερδευτεί..
      η ζωή θέλει τύχη μάγκες
    • ναι...
      Το λέει εξάλλου και ο τίτλος του νήματος ;)
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Ο/H pechr έγραψε:

ναι...
      Το λέει εξάλλου και ο τίτλος του νήματος ;)
      αυτό το ναι με μπέρδεψε ακόμα περισσότερο..ναι βγαίνουν με 1,55Ghz (και προφανώς πιο αδύναμα)
      ή
      ναι όλα τα χ25 είναι 2.3 ή 2.5Ghz
      επίσης το gsmarena γράφει μόνο αυτά..

Chipset
      Mediatek MT6797T Helio X25 - High & Exclusive editions
      Mediatek MT6797 Helio X20 - Standard edition
      CPU
      Deca-core 2.5 GHz - Exclusive edition
      Deca-core 2.3 GHz - High edition
      Deca-core 2.1 GHz - Standard edition

αν μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος;
      ευχαριστώ
      η ζωή θέλει τύχη μάγκες
    • Ο/H thstamou έγραψε:

αυτό το ναι με μπέρδεψε ακόμα περισσότερο..ναι βγαίνουν με 1,55Ghz (και προφανώς πιο αδύναμα)
      ή
      mi.com/en/redmipro/#param

βγαίνει σε 2 εκδόσεις
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H thstamou έγραψε:

ή
      mi.com/en/redmipro/#param
      βγαίνει σε 2 εκδόσεις

ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Κάτι μάλλον δεν κάνω καλά..Πουθενά δεν μπορώ να βρω χ25 στα 1.55Ghz. Βρίσκω με 2.3 και 2.5

η ζωή θέλει τύχη μάγκες
    • Ο/H thstamou έγραψε:

καλησπέρα και από μέναΓιατί στο gearbest όλα τα Redmi pro έχουν αυτό το

[*]Description για επεξεργαστή;

CPU: Helio X25 Deca Core 1.55GHz
      ή
      Helio X20 Deca Core 1.39GHz
      βγαίνει τέτοια έκδοση; δεν είναι όλα χ20 2.1GHz ή χ25 2.3 ή 2,5GHz
      ετοιμάζομαι να αγοράσω ένα και έχω μπερδευτεί..

Κάνε την παραγγελία σου άφοβα. Έχουν κάνει μα**κια στην περιγραφή. Αναφέρουν τη χαμηλή συχνότητα λειτουργίας των cortex A-53. Από Gearbest έχω αγοράσει το δικό μου και είναι μία χαρά.

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
    • Η παραπάνω εταιρεία που λές προσφέρει και εκδόσεις που απευθύνονται στην αγορά της Ινδίας. Στην αγορά αυτή για να είναι σημαντικά χαμηλότερη η τιμή έχουν το τηλέφωνα της xiaomi μειωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά. Δεν σου προτείνω να πάρεις απο εκεί. Υπάρχουν άλλες εταιρείες του διαδικτύου με τα χαρακτηριστικά international με τα χαρακτηριστικά της επίσημης σειράς για κάθε συσκευή που έχει εκδόσει και κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά η μαμα εταιρεία. Οι τιμές που προσφέρονται οι τιμές σε ευρωπαικά κινεζομάγαζων είναι με μικρή απόκλιση απο τα 3-4 που υπάρχουν στην Ελλάδα. Που σε καλύπτουν και σε εγγύηση και σε υποστήριξη όταν και εαν την χρειαστής..........
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dhmlaz έγραψε:

Η παραπάνω εταιρεία που λές προσφέρει και εκδόσεις που απευθύνονται στην αγορά της Ινδίας. Στην αγορά αυτή για να είναι σημαντικά χαμηλότερη η τιμή έχουν το τηλέφωνα της xiaomi μειωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά. Δεν σου προτείνω να πάρεις απο εκεί. Υπάρχουν άλλες εταιρείες του διαδικτύου με τα χαρακτηριστικά international με τα χαρακτηριστικά της επίσημης σειράς για κάθε συσκευή που έχει εκδόσει και κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά η μαμα εταιρεία. Οι τιμές που προσφέρονται οι τιμές σε ευρωπαικά κινεζομάγαζων είναι με μικρή απόκλιση απο τα 3-4 που υπάρχουν στην Ελλάδα. Που σε καλύπτουν και σε εγγύηση και σε υποστήριξη όταν και εαν την χρειαστής..........

Ένα παράδειγμα μπορείς να μας δώσεις με τηλέφωνο Xiaomi απο Gearbest που έχει υποδιεστερα χαρακτηριστικά ; Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλά το συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν βγαίνει σε international έκδοση, άρα όσα αναφέρουν οτι έχουν international ROM είναι πειραγμένα.

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk