Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
καλημερα.. έχει παρατηρηθεί ότι δεν λειτουργεί το weather στην 7.2.9? Επίσης μπορεί να φορτίσει το κινητό με τον γνήσιο κινεζικο φορτιστή σε πολυμπριζο της xiaomi ?
-
Για το πρώτο δεν ξέρω αλλά για το δεύτερο,οι κινέζοι κάπως έτσι πρέπει να το φορτίζουν!Ο/H Dourios έγραψε:
καλημερα.. έχει παρατηρηθεί ότι δεν λειτουργεί το weather στην 7.2.9? Επίσης μπορεί να φορτίσει το κινητό με τον γνήσιο κινεζικο φορτιστή σε πολυμπριζο της xiaomi ?
You may think you can fly - but you better not try -
@gkalen ο @thstamou έβαλε την official μέσω miflash αλλά μάλλον δεν επέλεξε clean all and lock αλλά clean all.
Για αυτό δεν κλείδωσε ο bootloader. -
Η απορία μου ήταν , εφόσον πέρασε official γιατί έμεινε ξεκλειδωτος ο bootloader? συνήθως κλειδωνει ..
-
Εχω την εντύπωση ότι με mi flash έχει επιλογή και με sp flash tool δεν έχει καν την επιλογή!Ο/H gkalen έγραψε:
Η απορία μου ήταν , εφόσον πέρασε official γιατί έμεινε ξεκλειδωτος ο bootloader? συνήθως κλειδωνει ..
You may think you can fly - but you better not try -
Επειδή η συσκευή έχει πρόβλημα στο hardware δοκίμασα όλες τις πιθανές rom. Έτσι μέχρι να βάλω και την τελευταία πριν την επιστροφή, δεν κλείδωσα μήπως και το πρόβλημα διορθωθει σε κάποια (όνειρα θερινής νυκτός). Αφού είδα και την τελαυταία (china stable) αποφάσισα κλείδωμα και επιστροφή.Ο/H gkalen έγραψε:
η ζωή θέλει τύχη μάγκες -
τελικά κλείδωσε;
-
-
@thstamou
Τσεκαρε αν όντως είσαι ξεκλειδωτος πρώτα..
Δε βλέπω να κάνεις κάποιο λάθος πάντως , γιατί δεν δοκιμάζεις να φλασαρεις την official με lock εφόσον έχεις την επιλογή αυτή. -
-
Ναι κάτι τέτοιο φοβόμουν, και στην fastboot rom έχει ένα script flash_all_lock.sh το οποίο κάνει fastboot oem lock . Καλή επιστροφή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα