Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
καλημερα.. έχει παρατηρηθεί ότι δεν λειτουργεί το weather στην 7.2.9? Επίσης μπορεί να φορτίσει το κινητό με τον γνήσιο κινεζικο φορτιστή σε πολυμπριζο της xiaomi ?
-
Ο/H Dourios έγραψε:
καλημερα.. έχει παρατηρηθεί ότι δεν λειτουργεί το weather στην 7.2.9? Επίσης μπορεί να φορτίσει το κινητό με τον γνήσιο κινεζικο φορτιστή σε πολυμπριζο της xiaomi ?
You may think you can fly - but you better not try -
@gkalen ο @thstamou έβαλε την official μέσω miflash αλλά μάλλον δεν επέλεξε clean all and lock αλλά clean all.
Για αυτό δεν κλείδωσε ο bootloader. -
Η απορία μου ήταν , εφόσον πέρασε official γιατί έμεινε ξεκλειδωτος ο bootloader? συνήθως κλειδωνει ..
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Η απορία μου ήταν , εφόσον πέρασε official γιατί έμεινε ξεκλειδωτος ο bootloader? συνήθως κλειδωνει ..
You may think you can fly - but you better not try -
Ο/H gkalen έγραψε:
η ζωή θέλει τύχη μάγκες -
τελικά κλείδωσε;
-
-
@thstamou
Τσεκαρε αν όντως είσαι ξεκλειδωτος πρώτα..
Δε βλέπω να κάνεις κάποιο λάθος πάντως , γιατί δεν δοκιμάζεις να φλασαρεις την official με lock εφόσον έχεις την επιλογή αυτή. -
-
Ναι κάτι τέτοιο φοβόμουν, και στην fastboot rom έχει ένα script flash_all_lock.sh το οποίο κάνει fastboot oem lock . Καλή επιστροφή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα