α..αρα δε χρειαζεται να την ξανακατεβασω σωστα?
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
-
σ ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες σου!
=============== Φεβ 21st 2017, 12:06pm ===============
και κατι ακομα..για να την περασω την dev πανω απο τη stable..τι εντολες δινω στο twrp? -
-
-
-
-
ευχαριστω για τις απαντησεις.το back up το εκανα γαι να γυρισω σε stable αν δε μου κατσει καλα η dev.οποτε αν παραμεινς σε dev δε θα μου ειναι χρησιμο ε?πρεπει να τα κανω απο το μενου του κινητου το back up?
-
καλησπερα ! σημερα παρελαβα απο ευρωπαικο καταστημα vickmall to χιαομι redmi pro ! το πηρα με multi language για να αποφυγω την δυσκολια να περασω ελληνικη ρομ ! το γυρισα στα ελληνικα αλλα με λιγα λογια ολα χαλια μαυρα! ουτε τα μισα στα ελληνικα !
η ρομ που φοραει το 3/64 χ35 κινητο μου ειναι η MIUI GLOBAL 8.0 Stable 8.0.7 (LXKCNMA)
Τι κανω απο δω και περα? τελευταια φορα που περασα ελληνικη ρομ (με αρκετη βοηθεια απο τα παιδια στο φορουμ δεν ηταν κλειδωμενα τα παντα απο τη χιαομι )
ευχαριστω ! -
-
Ξεκίνα αρχικά να δεις αν ο bootloader είναι κλειδωμένος. Αν είναι ξεκινάς αίτηση στη μαμά xiaomi για ξεκλείδωμα του bootloader. Μόλις φέρεις εις πέρας αυτά πρέπει να περάσεις developer rom για να ξεκλειδώσεις. Αυτά για αρχή και εδώ είμαστε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα