κατι ακομα ! θα αιτηθω κωδικο ξεκλειδωματος με το δικο μου mi account , μετα το κινητο παει για δωρο ! αν βαλει το δικο της account θα υπαρχει προβλημα?
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Αν ξεκλειδώσεις και της το δώσεις ξεκλείδωτο δεν υπάρχει πρόβλημα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα. Ψάξε στους οδηγούς του φόρουμ να βρεις τον εν λόγω, δεν μπορώ να σου παραθέσω απευθείας σύνδεσμο αυτή τη στιγμή. Εν τω μεταξύ όταν περιμένεις για την έγκριση ακολούθησε τον οδηγό που σου παρέθεσε ο @blacksabbath
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
κανω αιτηση με την συγκεκριμενη ρομ ? η πρεπει να αλλαξω πρωτα ? (MIUI GLOBAL 8.0 Stable 8.0.7 (LXKCNMA)
-
Δεν έχει σχέση η Ρομ με την αίτηση.
Λογαριασμό mi account δεν έχεις??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
εχω ναι ! απλως λεω οτι οταν με το καλο μου ερθει , και ξεκλειδωσω το εργαλειο , θα θελησω να περασω την ελληνικη ρομ ! εκει τι θα χρειαζεται ? ( * Πληροφορία: Για να μπορέσουμε να ξεκλειδώσουμε θα χρειαστούμε οπωσδήποτε να έχουμε περάσει στο κινητόOfficial Developer rom.)
-
Κάνε πρώτα αυτά τα βήματα και μετά όταν ξεκλειδώσεις μιλάμε ξανά για την ελληνική ρομ.
το παραθετω για 3η φορα !η ρομ που φοραει το 3/64 χ35 κινητο μου ειναι η MIUI GLOBAL 8.0 Stable 8.0.7 (LXKCNMA)
ο οδηγος λεει να κανω αιτηση για ξεκλειδωμα με develop rom !
υπαρχει προβλημα !? να προχωρησω ουτε συ αλλως !
τελος η αιτηση θα γινει απο το en.miui.com/unlock/download_en.html ???
ευχαριστω παιδια για την υπομονη και τη βοηθεια σας ! -
Η αίτηση όπως σου είπε προηγουμένως ο @demakhs είναι ανεξάρτητη από τη ρομ. Το ξεκλείδωμα αυτό καθεαυτό είναι που πρέπει να γίνει με developer rom.
Ναι το λινκ είναι σωστό!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα