Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• Ευχαριστώ Σταμάτη αλλά δεν παίζει τπτ από εκεί. Έχω βρεί άσπρο/ασημί 3/64 σε honorbuy (EU warehouse) και Yeso αλλά αυτοί μου δίνουν σαν αποστολή μόνο expedited 3-8 μέρες,
      δεν είναι τριγωνική αυτό νομίζω θα με περιμένει ο τελωνειακός με ανοιχτή αγκαλιά.. X/

Μάλλον θα ρίξω την παραγγελία από honorbuy, άσπρο ξε-άσπρο τι να κάνουμε... προτιμώ την oled οθόνη.. :whistling:

=============== Φεβ 26th 2017, 2:01pm ===============
      ..έπεσε η παραγγελία στο άσπρο 3/64. Λένε 2-4 μέρες από ευρωπαϊκή αποθήκη, για να δούμε. Λογικά κατά Παρασκευή/Σάββατο το αργότερο πρέπει να το έχω στα χέρια μου. :thumbup:
      Τους είπα φυσικά να μην το ακουμπήσουν αλλά δεν έχω και πολλές ελπίδες για αυτό. Μαιμούδορόμ θα βρώ μέσα σίγουρα.. X/

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Ευχαριστώ τον hliasAvg για την λύση του Led που δεν το είχα προσέξει :thumbup:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Alex_MLT έγραψε:

Ευχαριστώ Σταμάτη αλλά δεν παίζει τπτ από εκεί. Έχω βρεί άσπρο/ασημί 3/64 σε honorbuy (EU warehouse) και Yeso αλλά αυτοί μου δίνουν σαν αποστολή μόνο expedited 3-8 μέρες,
      δεν είναι τριγωνική αυτό νομίζω θα με περιμένει ο τελωνειακός με ανοιχτή αγκαλιά.. X/

Μάλλον θα ρίξω την παραγγελία από honorbuy, άσπρο ξε-άσπρο τι να κάνουμε... προτιμώ την oled οθόνη.. :whistling:

=============== Φεβ 26th 2017, 2:01pm ===============
      ..έπεσε η παραγγελία στο άσπρο 3/64. Λένε 2-4 μέρες από ευρωπαϊκή αποθήκη, για να δούμε. Λογικά κατά Παρασκευή/Σάββατο το αργότερο πρέπει να το έχω στα χέρια μου. :thumbup:
      Τους είπα φυσικά να μην το ακουμπήσουν αλλά δεν έχω και πολλές ελπίδες για αυτό. Μαιμούδορόμ θα βρώ μέσα σίγουρα.. X/

Πόσο σου κοστίσει μαζί με τα μεταφορικά;
    • Καλησπέρα. :)

239 και κάτι ψιλά. Από ευρωπαική αποθήκη,όλα πληρωμένα και αποστολή με κούριερ, λένε 2-4 μέρες. Είναι το πιο φθηνό που βρήκα από Ευρώπη.Την προηγούμενη φορά που πήρα (αρχές Δεκεμβρίου) έκανε 5 μέρες άρα κάπου κατά την Παρασκευή θα είναι εδώ.
      Έχει και το Gearbest με 186 ( αυτό με τον Χ20) αλλά στέλνει με απλό πακέτο μόνο απο κίνα, ούτε καν συστημένο... μεγάλο ρίσκο.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Οκ, καλή τιμή είναι.. το πρόβλημα είναι ότι εγώ δεν μένω Ελλάδα. :)
      Το σκεφτόμουν και εγώ πάντως να το έπαιρνα από Ελλάδα αλλά δεν ξέρω πότε θα έρθω ξανά και δεν ήθελα να περιμένω.

• Διαφήμιση
    • Έχω μια απορία. Για εμάς που δεν έχει global rom θα βγει xtrv beta 2;

Στάλθηκε από το P6000 5.0 01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H brandon έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους,

Καινούργιος στην κοινότητα και στον κόσμο της Xiaomi. Καθόλου καινούργιος όμως στον χώρο του Modding. Το να περάσω την τελευταία ελληνική stable ήταν σχετικά εύκολο (Xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_XTRVbeta1_Stable_V8.1.2.0).

Θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το MIUI.
      1) Υπάρχει πρόβλημα με τον ήχο του ξυπνητηριού? Όταν το κινητό είναι στην δόνηση/σιωπηλό τότε το ξυπνητήρι (είτε της μαμάς είτε 3rd party) δεν χτυπάει αλλά μόνο δονείται.

2) Για να ανοίξει το κινητό με το Fingerprint θα πρέπει να πατήσω μέσα το κεντρικό κουμπι. Υπάρχει δυνατότητα να ανοίγει χωρίς να το πατήσω αλλά απλά μόνο με την επαφή?

3) Τα κρυφά αρχεία στο gallery αποθηκεύονται όλα μαζί. Υπάρχει τρόπος να αποθηκεύονται σε φακέλους?
      Αν όχι (που μάλλον όχι) έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο αξιόπιστο 3rd party για να κρατάτε τις φωτογραφίες σας απόρρητες? (Κατέληξα στο πολύ καλό GalleryVault αλλά δυστυχώς δεν ανοίγει με fingerprint).

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά...καλώς σας βρήκα :)
      Μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι από τα παραπάνω? Ευχαριστώ πολύ..
    • Ο/H gdy190 έγραψε:

Έχω μια απορία. Για εμάς που δεν έχει global rom θα βγει xtrv beta 2;

Στάλθηκε από το P6000 5.0 01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από χλωμό έως ..τελείως ομιχλώδες θα έλεγα. :/
      Δεν είναι προιόν που πρόορίζεται για εξαγωγή εκτός Κίνας, δεν υπάρχει και λόγος να δημιουργηθεί global για το Omega, η beta 2 βασίζεται σε global άρα.. ||
      Eγώ μάλλον στο καινούριο θα περάσω stable.

• @brandon γιά το 1ο όταν έχεις αθόρυβο ή δόνηση το ξυπνητήρι χτυπά κανονικά(με την ίδια ακριβώς ρομ είμαι καί εγώ)
      Γιά το 2ο δεν πιστεύω να γίνεται..αλλά μπορείς να ενεργοποιείς το τηλ. κάνοντας 2 tap την οθόνη,
      3ο Δεν ξέρω καθόλου
      Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα και χρόνια πολλά παίδες...έχω βρεί ενα Redmi Pro 3/64 σε αγγελία σε καλή για τα δεδομένα μου τιμή...απότι είδα όμως μέσα στο Μάρτη βγαίνει το Note 4x me 4gb Ram και 64gb storage με snapdragon 653. Τι λέτε να περιμένω?
      Με προβληματίζει οτι επισήμως η Xiaomi δεν υπολογίζει να δώσει android 7 στο Redmi Pro.