Σήμερα για πρώτη φορά έπαθα battery drain και ήταν 90% χρήση από το μεσετζερ χωρίς να το δουλέψω το κινητό. Έκανα μία επανεκκίνηση και καθαρισμα την cache της εφαρμογής. Έχει τύχει σε άλλον αυτό?
Όταν φεύγω από την δουλειά έχω το λιγότερο 75% μπαταρία σήμερα ήταν στο 50% και μέχρι να γυρίσω σπίτι έφτασε στο 20%
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η εφαρμογή αυτή πάντα είναι κλειδωμένη αλλά πρώτη φορά το κάνει. Επίσης ενώ δεν είχε δόνηση όταν μου ερχόταν μήνυμα τώρα δοναει και δεν ξέρω πως να το βγάλω..
Η εφαρμογή αυτή πάντα είναι κλειδωμένη αλλά πρώτη φορά το κάνει. Επίσης ενώ δεν είχε δόνηση όταν μου ερχόταν μήνυμα τώρα δοναει και δεν ξέρω πως να το βγάλω..
Όταν σου έρθει ειδοποίηση στον πίνακα ειδοποιήσεων κράτα πατημένη στην ειδοποίηση και θα σου βγάλει Ρυθμησεις. Εκεί έχει και τη δόνηση και τον ήχο και το LED.
Γειά σας,χθες το βράδυ σε απόλυτη ησυχία διαπίστωσα ότι από το ακουστικό ακούγεται όλη την ώρα ένα φυσημα - βουητό σαν να δουλεύει ψυκτρα σε υπολογιστή περίπου (το κινητό κλειδωμένo ) φοράω την τελευταία omega stable, είναι νορμάλ αυτό? Ή είναι να καεί το ακουστικό? Το κινητό δεν μου έχει πέσει ούτε το έχω κακομεταχειριστει. Το έχει διαπιστώσει κανένας άλλος αυτό το παράξενο? Ευχαριστώ
Καλημέρα, μου έχει συμβεί σε όλες τις dev και το κατάλαβα επειδή μου έβγαζε αυτό τον θόρυβο και όταν μιλούσα στο τηλέφωνο. Μόνο με restart στρώνει. Στην αρχή το απέδωσα στο βουητό της κάμερας.
Αρκετα γρηγορη απαντηση απο το eglobal σχετικα με τη γραμμη στην οθονη που ειχα αναφερει αν σκεφτει κανεις οτι προχθες ξεκινησα τη συνομιλια και χθες τους εστειλα βιντεο απο την κατασταση! Τι λετε να κανω;
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..
έχεις το ΟΚ να το στείλεις πίσω αφού έχει πρόβλημα, μην ξεχάσεις να βγάλεις βίντεο από το πακετάρισμα πριν το στείλεις καθώς και φώτο με το tracking number από το ταχυδρομείο