Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
@geotzia Εμενα ρε συ ακριβως το αντιθετο, εχει 90% επιτυχια και η αποτυχια οφειλεται σε δικο μου σφαλμα(τοποθετω σημειο του δακτυλου που δεν ειναι "σκαναρισμενο"). Οπως και να το βαλω το δακτυλο(πλαγια, ευθεια, αναποδα
) πιανει...
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
@dhmlaz είσαι από τους τυχαιρους τότε. Οι περισσότεροι έχουμε αυτό τον θόρυβο στο auto focus. Κάνουν θόρυβο οι κάμερες στην εστίαση. Έχω stable με καθαρή εγκατάσταση.
@geotzia δεν έχω κλείδωμα καθόλου αλλά όταν είχα δαχτυλίκο κάθε φορά που έβαζα κάποιο δάχτυλο τοποθετούσα σε διάφορες θέσεις και δούλευε πάντα. -
-
Νομιζω οτι το σαν γραναζι ή το σαν τον μηχανισμο ενος ρολογιου περιγραφουν τελεια τον ηχο που ακουγεται!
Ας πεταχτω και εγω! Εγω το μόνο θόρυβο που έχω παρατηρήσει ειναι οταν παει να κανει focus, που το εχω ακούσει ομως και σε αλλα κινητα! Samsung, iPhone κλπ..Οσο αφορα το δακτυλικό, παντα μου πιάνει εκτός απο καποιες φορες που σταματάει και η δονηση οταν ακουμπας το κεντρικό κουμπι..που μου φτιάχνει αν το κλειδώσω και το ξεκλειδώσω!
-
Καλησπερα σας, εχει αντιμετωπισει καποιος προβληματα με widgets απο google store??? Οσες εχω κατεβασει καμια δεν κανει auto update και εχω πειραξει τα permissions για autostart και battary save. Εχει βρει καποιος καμια ακρη??????
-
το ξυλωσα το dolby atmos γιατι δεν δουλευα σωστα και τσιρτιριζε το ηχειο αλλα και ενο χαμηλονες ηταν ψιλα η τιμες της φωνης.λοιπον εβαλα ενα φλασαριστο με twrp και δουλευει τελεια και σε αυξομειωσεις αλλα και σε ενταση
-
-
-
Παιδια για το θεμα της μπαταριας που συζητουσαμε χθες να πω οτι απο χθες στις 11 που το εβγαλα απο πληρη φορτιση μεχρι και τωρα εχω 4.5 ωρες SOT και 40% μπαταρια! Το μονο που αλλαξα ηταν να επιλεξω 2G ως προτιμώμενο δικτυο...
Τελικα μπαινει σε deep sleep το τηλεφωνο! Δεν ξερω αν εμπαινε οσο ειχα επιλεγμενο δικτυο 3G ή 4G παντως με 2G μπαινει κανονικα και η μπαταρια ειναι ατελειωτη! Με νορμαλ χρηση μπορει να δωσει ισως και 7 ωρες SOT και σχεδον 2 μερες μετριας χρησης...
Εγώ πάντως Γιώργο είδα μια μικρή αύξηση της αυτονομίας με την τελευταία 7.3.2.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα