καλησπερα στην ομαδα!επειδη εχω καιρο να μπω στο φορουμ λογο ακετου φορτου και επειδη δεν προλαβαινω να ψαξω και αναλυτικα πιο πισω αν πηραμε η αν θα παρουμε 7αρι android...εχω την 7,1,19 dev τωρα
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Μήπως έχει παρατηρήσει κάποιος εάν βάζοντας ένα βίντεο να παίξει σε πλήρη οθόνη, γυρνώντας το κινητό προς τα αριστερά και κατά την διάρκεια του βίντεο, του μαυρίζει η οθόνη;Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
Υποσημείωση: Αυτό μου το κάνει στο Viber όταν μου έχει στείλει κάποιος βίντεοΟ ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Ο/H Sakoumidis έγραψε:
Μήπως έχει παρατηρήσει κάποιος εάν βάζοντας ένα βίντεο να παίξει σε πλήρη οθόνη, γυρνώντας το κινητό προς τα αριστερά και κατά την διάρκεια του βίντεο, του μαυρίζει η οθόνη;
-
Ο/H Dourios έγραψε:
Ο/H Sakoumidis έγραψε:
Μήπως έχει παρατηρήσει κάποιος εάν βάζοντας ένα βίντεο να παίξει σε πλήρη οθόνη, γυρνώντας το κινητό προς τα αριστερά και κατά την διάρκεια του βίντεο, του μαυρίζει η οθόνη;
Αυτό κάνω και γώ, απλά μου έκανε εντύπωση...Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Καλησπερα είχα αναφέρει και παλαιότερα ότι το κινητό φαίνεται σαν να έχει ένα κίτρινο φίλτρο μπροστά και γενικά η γρήγορη κίνηση στις Ρυθμίσεις π.χ. δεν έχουν την ίδια ομαλή κίνηση με αποτέλεσμα να μου δημιουργεί ζαλάδα κατευθείαν. Πέρασα σήμερα την ελληνική stable 8.1.2 αλλά δεν είχα κάποια βελτίωση. Προσπάθησα να βγάλω δύο screenshots μεταξύ του pro και του pro 3 που είχα με το ίδιο θεμα, αλλά ενώ στο pro όντως φαίνεται το μπλε πρασινοπο όταν τις πέρασα στο pc και τις άνοιξα φαίνονταν ακριβώς ίδιο με τα screenshoots του pro 3. Καμία πρόταση;;;
-
Ο/H Geo4ever έγραψε:
Καλησπερα είχα αναφέρει και παλαιότερα ότι το κινητό φαίνεται σαν να έχει ένα κίτρινο φίλτρο μπροστά και γενικά η γρήγορη κίνηση στις Ρυθμίσεις π.χ. δεν έχουν την ίδια ομαλή κίνηση με αποτέλεσμα να μου δημιουργεί ζαλάδα κατευθείαν. Πέρασα σήμερα την ελληνική stable 8.1.2 αλλά δεν είχα κάποια βελτίωση. Προσπάθησα να βγάλω δύο screenshots μεταξύ του pro και του pro 3 που είχα με το ίδιο θεμα, αλλά ενώ στο pro όντως φαίνεται το μπλε πρασινοπο όταν τις πέρασα στο pc και τις άνοιξα φαίνονταν ακριβώς ίδιο με τα screenshoots του pro 3. Καμία πρόταση;;;
Πήγαινε ρυθμίσεις => οθόνη => Χρώματα & αντίθεση και παίξε λιγάκι με την Θερμοκρασία Χρώματος (Θερμό - Κανονικό - κρύο)
Επίσης ποιο κάτω στην ίδια σελίδα παίξε με την αντίθεση, ανάμεσα σε αυτόματη - Αυξημένη - Τυπική. -
Κατα έχω κάνει όλα βελτιώνεται κάπως αλλά όχι τόσο που να με κάνει να κρατήσω το κινητό. Θα δω μήπως βρω κάποιον να συγκρίνω τις οθόνες. Αν υπάρχει θέμα με το κινητό μου το στέλνω πίσω αν όντως έτσι είναι η απεικόνηση το πουλάω ή το δίνω σε κάποιον δικό μου και μένω με το note 3 pro.
-
Πάντως το ότι το βλέπεις στην οθόνη και δεν το βλέπεις στο screenshot εμένα μου θυμίζει βλάβη.... το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι αυτό που λές,βρες κάποιον να έχει ίδιο κινητό ή πήγαινε σε μαγαζί που το πουλάει και έτσι θα δεις τι παίζει,αλλά πολύ φοβάμαι ότι έχεις να κάνεις με βλάβη..Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
-
Ο/H Geo4ever έγραψε:
-
εμενα ήδη έχει κάνει burn in η οθόνη όπως και σε κάθε τηλέφωνο με oled που είχα
σε μερικά βίντεο ένα σημείο κιτρινίζει, στο πράσινο είναι κάπως ξεθωριασμένο και στο άσπρο γριζενουν τα σημεία που έχουν αποτυπωθεί, μέχρι και η μπαταρία έχει μείνει :p
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα