Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
νομιζω λίγο εγώ.
-
@aggelosgk μήπως έχεις ενεργοποιήσει το dolby atmos και παραμορφώνει από αυτό;;Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Καλησπέρα, σήμερα μόλις παρέλαβα μετά από 1,5 μήνα που είχε κολλήσει στο τελωνείο το Xiaomi Redmi Pro X25. Και σαν να μην έφτανε αυτό το κινητό έχει πρόβλημα με την touchscreen. Εν ολίγοις μερικές φορές είναι σαν να το χειρίζεται το κινητό ένα φάντασμα. Πατάει μόνο του κουμπιά κ κάνει επιλογές. Έχω την εντύπωση ότι το πρόβλημα εντοπίζεται στην περιοχή ακριβώς πάνω από το home button. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αυτό? Μπορεί να γίνει κάτι?
-
Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot από το about phone να δούμε τι rom φοράει το κινητό σου;
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H geotzia έγραψε:
@aggelosgk μήπως έχεις ενεργοποιήσει το dolby atmos και παραμορφώνει από αυτό;;
-
Κοίταξε στις εφαρμογές σου,είναι γιά τον ήχο,αν είναιενεργό παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις ή κλείστο.
=============== Μαρ 27th 2017, 10:17pm ===============
@moussathecat ¨εχει αναφερθεί ξανά καί αν θυμάμαι καλά γιά την ίδια ακριβώς περιοχή πάνω από το home,και σε μία περίπτωση ήταν πρόβλημα hardware,θα ψάξω το ποστ και θα σου βάλω λινκ νατο δείς(αν το βρώ)
=============== Μαρ 27th 2017, 10:20pm ===============
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
Nομίζω ταιριάζει με την περίπτωση σουΕυγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
το έκλεισα και έχω την εντύπωση ότι βελτιώθηκε.θα το δω μέσα στην μέρα με την χρήση και θα σας πω.ευχαριστω για την βοήθεια.
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot από το about phone να δούμε τι rom φοράει το κινητό σου;
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Bodai: Image Resize ().
-
-
Ο/H moussathecat έγραψε:
[...] Εν ολίγοις μερικές φορές είναι σαν να το χειρίζεται το κινητό ένα φάντασμα. Πατάει μόνο του κουμπιά κ κάνει επιλογές. [...]
@moussathecat, κάνε το εξής τεστάκι...
1) Αν δεν έχεις ενεργοποιήσει τις 'Developer Mode' κάν'το, πηγαίνοντας Settings>About Phone>
Πάτα συνεχόμενα 7-8 φορές πάνω στo 'MIUI Version', μεχρι να σου γράψει 'You are now a developer'
Μετά
2) Settings>Additional Settings (κάτω από System & Device)>Developer Options> 'Show touches' (Ενεργοποίησέ το!)
Έτσι θα πετύχεις να σου δείχνει που αγγίζεις το κινητό.
Παρατήρησε λοιπόν αν σου δείχνει να πατιέται μόνο του..
(Σε αυτό μάλλον αναφέρεται και ο @geotzia.
Thanks to @marilena.ele for post #3772.) -
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να απαλλαγείς από αυτην τη ROM. Αρχικά βάλε drivers στον υπολογιστή σου από το πρώτο Link της υπογραφής μου, ενεργοποίησε το usb debugging όπως σου ανέφερε ο φίλος @Stasis προηγουμένως και κάνε και τον έλεγχο για να δεις αν είναι κλειδωμένος ή όχι ο bootloader.
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος?
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα