Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• Ευχαριστώ πολύ όλους. Ναι το είδα ότι πρέπει να αλλάξω rom αλλά πρώτα θέλω να βεβαιωθώ ότι δεν είναι θέμα hardware για να το δείξω στον κινέζο. Αν έχει πρόβλημα hw πρέπει να το γυρίσω πίσω στον κινέζο ε? Πράγμα το οποίο δεν θέλω να κάνω γτ αν μου το αντικαταστήσει πιστεύω πάλι θα κολλησει τελωνείο, θα πληρώσω άλλα 50 κοκ.

Μόλις ενεργοποίησα το show touches. Θα επανέλθω.
    • Καλημέρα. Αν μπορείς να φλασάρεις ROM από εδώ κάνε το και δες πάλι αν σου κάνει τα ίδια.
      Οι κινέζοι δεν έχουν θέμα με τη ρομ που θα τους το στείλεις πίσω αν -που δεν το εύχομαι- ειναι
      θέμα HW. Αλλά αν δοκιμάσεις με την unofficial που έχεις τώρα, δε θα εισαι σίγουρος 100% για το τι φταίει
    • Ο/H nickkon έγραψε:

Καλημέρα. Αν μπορείς να φλασάρεις ROM από εδώ κάνε το και δες πάλι αν σου κάνει τα ίδια.
      Οι κινέζοι δεν έχουν θέμα με τη ρομ που θα τους το στείλεις πίσω αν -που δεν το εύχομαι- ειναι
      θέμα HW. Αλλά αν δοκιμάσεις με την unofficial που έχεις τώρα, δε θα εισαι σίγουρος 100% για το τι φταίει
      Ευχαριστώ. Βλέπω touches κατά μήκος όλου του κάτω μέρους της οθόνης. Αναβοσβήνουν σαν τρελά. Σταματάει μόνο όταν κλειδώσω το κινητό. Θα αλλάξω rom μόλις βρω pc με Windows και χρόνο. Ευχαριστώ και πάλι όλους,
    • Διαφήμιση
    • @moussathecat Καλημέρα! Δυστυχώς τα ιδια ειχα και εγώ και το κινητό είχε έρθει με official chinese rom... εγώ το έστειλα πίσω και έγινε αντικατάσταση.. Στο πακέτο που μου το ξαναεστειλαν είχαν γράψει repair device και δεν πέρασε τελωνείο.. Σε κάθε περίπτωση αν ειναι θέμα hw δε σε συμφέρει να το επιδιορθώσεις μονος σου.. Απο ότι είχα δει η οθόνη + digitizer που θα χρειαστείς κάνει γύρω στα 100€..
      Επίσης, καλο θα ηταν αν τους το γυρίσεις πίσω να το έχεις με official rom. Εμενα μου τα μασουσαν στην αρχή για την αντικατάσταση, οτι φταίει η ελληνική ρομ κλπ.. πέρασαν μόνοι τους την κινεζική και ειδαν που συνέχιζε το θέμα και μετα πήραν απόφαση να μου το αντικαταστήσουν.. ελπίζω να σε κάλυψα με το σεντονακι :P :whistling:
      :Patrick2: :Patrick:
    • Καλημέρα! Γνώμη μου, καλό θα είναι να μιλήσει με το κατάστημα που το αγόρασε, επειδή μπορεί να χάνει εγγύηση αν αλλάξει rom.. Αν πάρει το οκ, ας αλλάξει σε official κλπ..
    • γυρο στα 60 πάει πού την είχαμε αλλάξει με ένα καθηγητή μου από το παλαιό μου σχολείο.

=============== Μαρ 28th 2017, 10:02am ===============
      τσεκαρε να δεις μήπως είναι θέμα Ρομ, ψαξε στο mtk engineering mode έχει calibration για την οθόνη θα δεις μήπως καταφέρεις κάτι χωρίς να τρέχεις για αντικατάσταση.
    • Ο/H marilena.ele έγραψε:

@moussathecat Καλημέρα! Δυστυχώς τα ιδια ειχα και εγώ και το κινητό είχε έρθει με official chinese rom... εγώ το έστειλα πίσω και έγινε αντικατάσταση.. Στο πακέτο που μου το ξαναεστειλαν είχαν γράψει repair device και δεν πέρασε τελωνείο.. Σε κάθε περίπτωση αν ειναι θέμα hw δε σε συμφέρει να το επιδιορθώσεις μονος σου.. Απο ότι είχα δει η οθόνη + digitizer που θα χρειαστείς κάνει γύρω στα 100€..
      Επίσης, καλο θα ηταν αν τους το γυρίσεις πίσω να το έχεις με official rom. Εμενα μου τα μασουσαν στην αρχή για την αντικατάσταση, οτι φταίει η ελληνική ρομ κλπ.. πέρασαν μόνοι τους την κινεζική και ειδαν που συνέχιζε το θέμα και μετα πήραν απόφαση να μου το αντικαταστήσουν.. ελπίζω να σε κάλυψα με το σεντονακι :P :whistling:
      Σε ευχαριστώ. Γενικά ούτε ο seller ούτε το aliexpress φάνηκαν εξυπηρετικοί στο θέμα που είχα με το τελωνείο. (έχω περιγράψει την περιπέτεια μου στο αντίστοιχο thread). Θα κάνω μια προσπάθεια αλλά μάλλον με κυνηγάει ο Murphy!

@gas83 ναι πρώτα θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω μαζί τους, να στείλω κι ένα βιντεο και μετά θα αλλάξω rom.

=============== Μαρ 28th 2017, 10:07am ===============

Ο/H DimitrisVerlis έγραψε:

γυρο στα 60 πάει πού την είχαμε αλλάξει με ένα καθηγητή μου από το παλαιό μου σχολείο.

=============== Μαρ 28th 2017, 10:02am ===============
      τσεκαρε να δεις μήπως είναι θέμα Ρομ, ψαξε στο mtk engineering mode έχει calibration για την οθόνη θα δεις μήπως καταφέρεις κάτι χωρίς να τρέχεις για αντικατάσταση.
      Χαχά, ακόμα και 60 να είναι τελικά θα μου κοστίσει παραπάνω από ότι θα κόστιζε να το αγοράσω από εδώ τον Ιανουάριο -τώρα έχει πέσει- (έχω δώσει 170+48 στο τελωνείο ήδη). To calibration το προσπάθησα χτες αλλά είτε έκανα κάτι λάθος είτε δεν δουλεύει σωστά.
    • Διαφήμιση
    • Πάντως η γνώμη μου είναι ότι αν θέλεις να το τεστάρεις και με άλλη ρομ -που μιά μενα πρέπει να το κάνεις- βάλε official stable που δεν μπορεί να σου πούν και τίποτα,και αν στο ξανακάνει με χίλια πίσω!!
      Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
    • Παιδιά βρήκα το κινητό redmi pro 64gb από κάποιον που το έχει φέρει από Κίνα αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πόσες ώρες ενεργή οθόνη βγάζει sot Και ποια Rom να του πω να βάλει ;του είπα να ξεκλειδώσει bootloader αυτος μετα θα μπορώ εγω με τον λογαριασμό μου να συνδεθώ η θα εχω θέμα που θα εχει βαλει τον δικο του για να το ξεκλειδώσει; Πρέπει να προσέξω κάτι στην συγκεκριμένη συσκευή ή δεν έχει βγάλει προβλήματα και τέλος μου έχει προτινει και το redmi note 4 64gb ποιο λέτε από τα δύο να πάρω. Ευχαριστώ
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Dourios έγραψε:

εχει καταφέρει κανείς να δουλέψει το snapchat?
      Προσπαθώ και εγώ εδώ και καιρό αλλά κάθε φορά error