Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• Ο/H liam69 έγραψε:

Παιδιά βρήκα το κινητό redmi pro 64gb από κάποιον που το έχει φέρει από Κίνα αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πόσες ώρες ενεργή οθόνη βγάζει sot Και ποια Rom να του πω να βάλει ;του είπα να ξεκλειδώσει bootloader αυτος μετα θα μπορώ εγω με τον λογαριασμό μου να συνδεθώ η θα εχω θέμα που θα εχει βαλει τον δικο του για να το ξεκλειδώσει; Πρέπει να προσέξω κάτι στην συγκεκριμένη συσκευή ή δεν έχει βγάλει προβλήματα και τέλος μου έχει προτινει και το redmi note 4 64gb ποιο λέτε από τα δύο να πάρω. Ευχαριστώ
      - 5,5-6 ώρες sot και πάνω, ανάλογα τη χρήση.
      - Προτεινόμενη Rom: Ελληνική XTRV, την τελευταια developer.
      - Θα μπορείς να συνδεθείς κανονικά με τον λογαριασμό σου.
      - Το κινητό δεν έχει βγάλει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα νομίζω. Τώρα τελευταία μόνο, σε 2-3 περιπτώσεις αναφέρθηκαν άκυρα touches στην οθόνη.
      - Μεταξύ Redmi Pro και Redmi Note 4 ??? Αν είναι στο budget σου, Redmi Pro με κλειστά μάτια!
    • καλημερα στην ομορφη παρεα σας!ειμαι αναμεσα στο redmi pro (που μου αρεσει περισσοτερο) και στο samsung galaxy a8 duos.Απλα φοβαμαι να παρω το πρωτο γιατι με φοβιζουν αρκετα τα βηματα που πρεπει να κανω ωστε να εχω ενα σωστο τηλεφωνο!!θα ηθελα να ρωτησω αν συγκρινονται οι δυο συσκευες(εκτος βεβαια απο τον αποθηκευτικο χωρο που το redmi pro ειναι πολυ καλυτερο).εχω ηδη διαβασει τους οδηγους που δινετε για να περασω νεα rom στο κινητο αλλα νομιζω οτι στο τελος θα κανω κατι λαθος και θα μεινω χωρις συσκευη!!
    • mary_mary... η αποψη μου σαν κατοχος του, ειναι...., αν εισαι "πειραχτηρι" των κινητων, παρε το pro.

αν θες ενα φθηνο καλο κινητο χωρις να το πειραζεις συχνα με Dev Rom, με ψαξιμο, με δοκιμες, παρε το NOTE 3/4 με official global Rom ή και το A8 (αν σου κανει), για να μην ψαχνεσαι καθε λιγο και λιγακι.

πολυ καλο το Redmi Pro, αλλα ειναι κατι σαν.... "πειραματικο" μοντελο, εκτος Κινας.
      δοκιμαζεις Roms, υπαρχουν bugs και διαφορα μικρα θεματακια, που μπορει να σε ξενερωσουν, αν δεν εχεις και πολυ σχεση με το αντικειμενο.

τα παιδια εδω κανουν πολυ καλη δουλεια. αλλα, η αληθεια ειναι οτι πρεπει να ασχοληθει και ο κατοχος του για να ερθει το κινητο σε μια κατασταση πληρως και ικανοποιητικα λειτουργικη..!!

γι αυτο δεν το προτεινω σε ατομα που δεν εχουν ιδεα τι ειναι............ ROM...!!! If you know what i mean....!
    • Διαφήμιση
    • ευχαριστω cabdik για την αμεση απαντηση!!Η αληθεια ειναι οτι το Redmi Pro μου αρεσει περισσοτερο απο τα αλλα δυο αλλα....εχει τις ιδιαιτεροτητες του !!Αν καταφερω να βαλω μια stable rom θα εχω παλι bugs και μικρα θεματακια η θα εχω ενα καλο κινητο?
    • Πάρτο και μην μασάς... είναι εύκολο τηλέφωνο για να του βάλεις Ελληνική.
      Να προτιμήσεις official rom και όχι unofficial..

• geoanto555..λεω να το τολμησω γιατι μου αρεσει πολυ..Θα το παρω ομως απο ελλαδα οποτε το πιο πιθανο ειναι να μην εχει official rom.Στο my gad μου ειπαν οτι μπορουν αυτοι να μου περασουν τη δικη σας rom αλλα εχουν το τηλ.σε πιο ακριβη τιμη σε σχεση με τα αλλα μαγαζια του best price..
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mary_mary1969 έγραψε:

ευχαριστω cabdik για την αμεση απαντηση!!Η αληθεια ειναι οτι το Redmi Pro μου αρεσει περισσοτερο απο τα αλλα δυο αλλα....εχει τις ιδιαιτεροτητες του !!Αν καταφερω να βαλω μια stable rom θα εχω παλι bugs και μικρα θεματακια η θα εχω ενα καλο κινητο?

Λογικα οι Stable εκδοσεις εχουν λυμενα τα οποια bugs. ομως εγω μιλαω και για την ολη διαδικασια να κατσεις να την περασεις.

καποιοι απο εδω θα σου πουν οτι ειναι παιχνιδακι, και "σε κανα 2ωρο, θα εισαι ΟΚ". Ναι....., αλλα αυτο ισχυει μονο για οσους εχουν κανει και ξανακανει την διαδικασια.

για εναν καινουριο, ειναι λιγο πιο χρονοβορο και περιπλοκο, και χρειαζεται αρκετο διαβασμα (Οδηγους) για να μην γινει καμια πατατα. καποια βηματα ειναι πολυ κοντα σε αυτο...!!

αν εχεις την διαθεση, να κατσεις και να περασεις μια Stable ROM (και με την βοηθεια απο εδω φυσικα), τοτε ΟΚ. κανενα θεμα. θα εχεις μια κινηταρα που κοιταει στα ματια πολυ ακριβοτερες συσκευες...!
    • cabdik και geoanto555 σας ευχαριστω και τους δυο για τις απαντησεις σας!!!Αν τελικα καταληξω στο redmi pro θα εκτιμουσα πολυ τη βοηθεια σας στα τυχον προβληματα που ισως προκυψουν! :)
    • εδω, προβλήματα δεν υπάρχουν, μόνο νέες προκλήσεις!!! 8o :mrgreen:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• @mary_mary1969 και εγώ νόμιζα ότι η όλη διαδικασία είναι για πολύ έμπειρους​ χρήστες αλλά τελικά δεν είναι τίποτα γιατί υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα που έχουν κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και η όλη διαδικασία είναι θέμα 2 ωρών το πολύ!!
    • Διαφήμιση
    • Πλέον, μπορώ άνετα να πω σε κάποιον που δεν το "πολυέχει" με το πείραγμα, ναι! Πάρε xiaomi! Και ναι, σε αυτά τα λεφτά, πάρε το redmi pro!
      Τα παιδιά εδω μέσα έχουν αποδείξει ότι θα ασχοληθούν και με τον τελευταίο που θα μπει και θα πει.. "Πήρα XIAOMI!! ΓΙΟΥΠΙΙΙ!!! Εεεμ.. Τώρα τι κάνω??" χαχαχ..

Το μόνο που χρειάζεται, είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο, ώστε.. να επιτρέψεις σε κάποιον να ασχοληθεί μαζί σου!!! :D

Και ΝΑΙ @mary_mary1969! Αν σου αρέσει το κινητό, ΠΑΡ'ΤΟ άφοβα και ξαναέλα απο 'δω!!