Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Δες πόσο πάει η οθόνη να την περάσεις ας πούμε μόνος σου και μίλα και με τα καταστήματα για το κόστος και για τους δύο τρόπους, να φέρουν οθόνη και να την περάσουν ή να τους πας εσύ οθόνη και να την περάσουν αν το αναλαμβάνουν φυσικά
-
-
-
Η οθόνη είναι πιο ακριβή από τα άλλα μοντέλα γιατί είναι oled και ναι το κόστος κτήσης μιας αξιόπιστης είναι 75€ + τα περαστικά.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H marilena.ele έγραψε:
@moussathecat Καλημέρα! Δυστυχώς τα ιδια ειχα και εγώ και το κινητό είχε έρθει με official chinese rom... εγώ το έστειλα πίσω και έγινε αντικατάσταση.. Στο πακέτο που μου το ξαναεστειλαν είχαν γράψει repair device και δεν πέρασε τελωνείο.. Σε κάθε περίπτωση αν ειναι θέμα hw δε σε συμφέρει να το επιδιορθώσεις μονος σου.. Απο ότι είχα δει η οθόνη + digitizer που θα χρειαστείς κάνει γύρω στα 100€..
Επίσης, καλο θα ηταν αν τους το γυρίσεις πίσω να το έχεις με official rom. Εμενα μου τα μασουσαν στην αρχή για την αντικατάσταση, οτι φταίει η ελληνική ρομ κλπ.. πέρασαν μόνοι τους την κινεζική και ειδαν που συνέχιζε το θέμα και μετα πήραν απόφαση να μου το αντικαταστήσουν.. ελπίζω να σε κάλυψα με το σεντονακι
"can you please take your phone to local cellphone shop to confirm the problem...we can help you better". Πήρα εδώ την Xiaomi η οποία εννοείται ότι δεν υποστηρίζει αγορές που δεν έχουν προκύψει από δικές του εισαγωγές. Γενικά και το ali και ο πωλητής φαίνονται ξέφραγκο αμπέλι χωρίς στρατηγική και διαδικασίες. Με λίγα λόγια είμαι σε απόγνωση. -
Για οποιον ενδιαφέρεται μου ηρθε η θηκη για την γυναίκα μου
h**p://www.*****.com/itm/252482590751?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=551360767342&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
, και ειμαι πολύ ικανοποιημένος, καλη ποιότητα και με μαγνητάκι που κρατάει το πορτάκι κλειστό για οποιον ενδιαφέρεται. Ειχα πάρει 2 (μια ρόζ και μια μαύρη) απο αυτές και δεν μας αρέσουν καθόλου.
gearbest.com/cases-leather/pp_461984.html
Αν τις θελει κανείς θα με κεράσει 2 τυρόπιτες και τις πηρε
Bodai: Non Affiliate Link Removed.FORUM RULES -
-
@moussathecat Από vickmall είχα πάρει το κινητό! Αργουσαν πολυ στην επικοινωνία αλλα τελικα βγάλαμε άκρη.. τωρα τι να σου πω; Αν εχεις πληρωσει με alipay άνοιξε ticket, αν δεις οτι δεν βγαζεις ακρη..
-
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα