Ποιο είναι αυτό το τζαμάκι; δώσε κάνα λινκ...!!! ευχαριστώ!
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
τιποτα για nougat ξέρουμε; Η θα μας αφήσει η xiaomi έτσι; Βλέπω πως θα πάρει ακόμη και το redmi 4a αναβάθμιση, ποιο; Το τηλέφωνο των 100 ευρώ και δεν υπάρχει πουθενά όμως λίστα που να αναφέρει το redmi pro και πραγματικά μου την έχει σπάσει τόσο πολύ το cpu managment ώρες ώρες δεν δουλεύουν όλοι οι πύρινες και ζοριζεται με τους 4 στα πάντα.
-
-
Κρίμα και είναι πολύ κομπλέ τηλεφωνακι...Καμιά σχέση με redmi note 4 είναι μακράν καλθτερο, αν το αφήσουν έτσι είναι @@@@@@@@ πραγματικά. Έστω να διορθωθούν τα bugs στην cm 14.1 που τα μισά πράγματα δεν δουλεύουν. Για κάποιον λόγο η miui στο συγκεκριμένο τηλέφωνο ανει τραγική διαχείριση στον επεξεργαστή.
-
Ο/H princegr έγραψε:
Ποιο είναι αυτό το τζαμάκι; δώσε κάνα λινκ...!!! ευχαριστώ!
XIAOMI Redmi Pro Full Coverage Tempered Glass
Απο κει και πέρα αν θες να ψάξεις σε τίποτα ebay ή aliexpress, αναζήτησε με τις εξής λέξεις:
> Redmi PRO Tempered Glass full <
Και διάλεξε αυτό που ταιριάζει στο χρώμα του κινητού σου -
Ο/H metalergr έγραψε:
Ο/H aggzog93 έγραψε:
Παιδια stable 8.2 πότε υπολογίζουμε;
Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
[list][*]
[/list] -
Ο/H aggzog93 έγραψε:
Ο/H metalergr έγραψε:
Ο/H aggzog93 έγραψε:
Παιδια stable 8.2 πότε υπολογίζουμε;
Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
[list][*]
[/list]
Ναι η κινέζικη είναι. Μου ήρθε ειδοποίηση για update.
Sent from my Redmi Pro using Tapatalk -
Οπως ειχα ποσταρει και παλαιοτερα, συνεχιζω να εχω θεμα με την καμερα, δεν μπορει να εστιασει τις περισσοτερς φορες. Κανει εναν ηχο 'τσικ-τσικ-τσικ' προσπαθοντας να εστιασει και δεν τα καταφερνει.
Οταν ειχα το θεμα με την xiaomi.eu rom, μου ειπαν τα παιδια να δοκιμασω με αλλη rom.
Προχθες εβαλα την τελευταια Ελληνικη dev και το προβλημα συνεχιζεται.
Ειχε κανεις σας το ιδιο προβλημα; Ξερει κανεις τη λυση; Αλλαγη hardware camera module; -
Καλημέρα μάγκες έχω θέμα με το κινητό μου έχω τελευταία dev και το κινητό μου κολλάει και κάνει επανεκκίνηση από μόνο του χωρις να το έχω φορτώσει
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα