η τελευταία deν όντως έχει πολύ καλή αυτονομία!
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ο/H tmorgan έγραψε:
πρωτο σχολιο και απο μενα ... μετα απο 2 μηνες με το κινητο 4/128 ... αυτη την εβδομαδα με την τελευταια dev ειδα επιτελους διαφορα στην καταναλωση... αλλαζα καθε εβδομαδα ρομ με factory reset παντα και κρατουσε με τη χρηση που του κανω περιπου μερα... αυτη την εβδομαδα εχω ανεβει περιπου μιαμιση μερα οχι ακριβως...παντως το βραδυ χανω απο 8% εως 10% απο 00:00 μεχρι 06:30 ... δε ξερω αν ειναι το προβλημα οτι δε μπαινει σε sleep ... γιατι ισως να φταει το πληθος των εφαρμογων που τρεχουν οπως και το bluetooth και το wifi
-
Καλησπέρα μάγκες έχω δύο κάρτες μια q και μια cosmote η cosmote λειτουργεί κανονικά η q πάντα έχει σήμα κανονικά αλλά το σήμα της περιαγωγής οπότε τα mb δεν λειτουργούν.Eχω επιλεξει 4g και εχω βαλει apn
-
Ο/H vortalhe έγραψε:
.Eχω επιλεξει 4g και εχω βαλει apn
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H vortalhe έγραψε:
.Eχω επιλεξει 4g και εχω βαλει apn
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Κάνε μια αναζήτηση "APN " και θα το βρεις..
Έχει 3-4 βήματα.
Πιθανότατα να μην πιάσει γτ αυτό ειναι για cosmote...
Μίλα και με τον πάροχο της κάρτας σου.. νομίζω εκεί θα είναι το θέμα εκτός αν την δοκίμασες και κάπου αλλού.
-
Ο/H geox36 έγραψε:
Ο/H Stasis έγραψε:
Ο/H princegr έγραψε:
Ποιο είναι αυτό το τζαμάκι; δώσε κάνα λινκ...!!! ευχαριστώ!
Απο κει και πέρα αν θες να ψάξεις σε τίποτα ebay ή aliexpress, αναζήτησε με τις εξής λέξεις:
> Redmi PRO Tempered Glass full <
Και διάλεξε αυτό που ταιριάζει στο χρώμα του κινητού σου
Πάντως μετά από 4 μήνες απροβλημάτιστης χρήσης του δικού μου tempered glass, τώρα τελευταία μου εμφάνισε τo παρακάτω φαινόμενο (rainbow effect/newton rings/ή όπως αλλιώς...)
στο κέντρο της οθόνης...
Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε άλλον. Ή αν υπάρχει καμία αξιόλογη πρόταση για Full Tempered Glass... -
-
Δεν είναι υγρασία αλλά επειδή δεν ακουμπάει το tempered στην οθόνη.
Λόγω 2.5D οθονών τα foul face tempered τζαμακια δεν κολλάνε στο κέντρο αλλά έχουν μόνο γύρω - γύρω κόλλα οπότε κάποια εμφανίζουν αυτό το φαινόμενο. Εγώ πλέον το πέταξα το δικό μου, ένα διάφανο NILLKIN, που άφηνε ακάλυπτη την οθόνη γύρω - γύρω. Έβαλα αντιχαρακτικό υγρό για να γλυτώσω τις γρατζουνιες και με λίγη προσευχή και προσοχή ελπίζω οτι θα είμαι οκ.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
-
καλημερα παιδιά έχω παρατηρήσει ότι αν βάλεις μία επέτειο στις επαφές δεν τις βγάζει στο ημερολόγιο ώστε να έρθει ειδοποίηση ξέρει κανείς γιατί κ αν μπορώ να κάνω κάτι; Ευχαριστώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα