makis1024..ούτε επαγγελματίας είμαι..ούτε μαγαζί έχω..ούτε βοήθεια ζήτησα...απλά χρειάζομουν κινητό και σ αυτά τα λεφτα μου άρεσε το redmi pro και το πήρα..το μόνο που ρώτησα είναι αν η stable της κοινότητας θα βγάζει προβλήματα στο κινητό αν περαστεί...κι αυτό γιατί δεν το έχω με το πείραγμα κινητών όπως εσείς...αν δεν θες να απαντήσεις απλά μην απαντάς...δεν με γνωρίζεις καν.........ευχαριστώ τον@georgeKaggelaris για τις απαντήσεις του
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
@mary_mary1969 ξαναδιάβασε σε παρακαλώ το μήνυμά 4235 και διάβασε και το δικό σου το τελευταίο, εάν από τα γραφόμενά μου βγάζεις αυτό το νόημα, πάω πάσο.
-
@mary_mary1969, με όλον τον σεβασμό τον παρεξήγησες τον @makis1024
Αυτό που σου έγραψε είναι όλοι εμείς εδώ από το φόρουμ βοηθάμε τους πάντες με αλλαγές ρομ ή επαναφορά συσκευών που έχουν κολλήσει.
Αρκετές φορές από πίσω από το μέλος μπορεί να είναι κάποιος που το κάνει επί πληρωμή για τρίτους, για αυτά τα άτομα είναι λιγάκι άτοπο να ζητούν βοήθεια δωρεάν ότι οι ίδιοι το κάνουν με σκοπό το κέρδος.
Δεν ήταν προσωπικό -
Ηρεμία παιδιά!,
@mary_mary1969 ο @makis1024 προφανώς και εννοεί ότι το κατάστημα στο οποίο αποτάθηκες θα απευθυνθεί το ίδιο στο φόρουμ μας, αν αντιμετωπίσει δυσκολίες. Σε καμία περίπτωση δεν υπονόησε ότι έχεις κατάστημα.
Όσον αφορά το κινητό, δικό σου είναι και η τελική απόφαση του τι θα κάνεις εντέλει, εσύ θα την λάβεις. -
Ο/H mary_mary1969 έγραψε:
θα την περασουν απο το καταστημα που το αγορασα...φοβαμαι μην κανω κατι λαθος και το μπρικαρω.
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ελπίζω να μην σε χρεώσουν για να το κάνουν!
Ο/H makis1024 έγραψε:
@George Kaggelaris εάν κολλήσει το κατάστημα....
Δεν ειπαν και κάτι διαφορετικό τα παιδιά..
Και οι 2 θέλαν να σου γλυτώσουν το 10ρικο...
Εγω βεβαια είμαι της άποψης ότι καλά έκανες αν δεν θέλεις να ασχοληθείς..
Δεν είναι το "μεγάλο ποσό" και επίσης θα το κάνει το κατάστημα που το αγόρασες με την "εγγύηση" που πρέπει.. -
NasDriver Ασφαλως και αναγνωριζω τη Μεγαλη δουλεια που κανετε και μαλιστα αφιλοκερδως..Ασφαλως και λεω ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα παιδια που βοηθουν τοσο κοσμο..αλλωστε γι αυτο ζητησα τη γνωμη σας σχετικα με το κινητο που αγορασα και πως ν α το κανω να παραμεινει τοσο καλο οσο ειναι..διαβασα ολα οσα λετε με φλασαρισματα και γενικα με οσα χρειαζονται για να βαλω τη δικη σας rom αλλα επειδη δεν το κατεχω οπως εσεις ζητησα βοηθεια απο εκει που το πηρα..Αν ο ανθρωπος που εχει το μαγαζι ζητησει τη βοηθεια σας αυτο φυσικα δεν το ξερω..Παντως ειναι βεβαιο οτι πισω απο μενα δεν κρυβεται Κανενας....Αν παρεξηγησα τα λογια του makis1024 ζητω συγγνωμη !!
-
συναδελφος κάτοχος redmi pro 3/64 x25 μου είπε ότι γράφοντας τα στοιχεία κατόχου στην οθόνη κλειδώματος όταν δίνει ok και ξανανοιγη το κινητό δεν υπάρχουν τα στοιχεία που έδωσε σόρυ για την ερώτηση αλλά ο xiaomistas όπως με λένε όλοι όσοι έχω πείσει στην δουλειά για αγορά xiaomi χρειάζεται γενική βοηθεια γιατί πρώτη φορά είδα το συγκεκριμένο τηλέφωνο από κοντά και δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει!!!!Ηλίας
-
Ο/H mary_mary1969 έγραψε:
επειδη δεν το κατεχω οπως εσεις ζητησα βοηθεια απο εκει που το πηρα
Ο/H em56464 έγραψε:
συναδελφος κάτοχος redmi pro 3/64 x25 μου είπε ότι γράφοντας τα στοιχεία κατόχου στην οθόνη κλειδώματος όταν δίνει ok και ξανανοιγη το κινητό δεν υπάρχουν τα στοιχεία που έδωσε σόρυ για την ερώτηση αλλά ο xiaomistas όπως με λένε όλοι όσοι έχω πείσει στην δουλειά για αγορά xiaomi χρειάζεται γενική βοηθεια γιατί πρώτη φορά είδα το συγκεκριμένο τηλέφωνο από κοντά και δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει!!!!
-
Με την τελευταια Ελληνικη Dev 7.4.27 εχω restarts (περιπου 2 την ημερα) χωρις το κινητο να κανει κατι.
Την περασα πανω σε ιδια παλαιοτερη (την 7.4.6 νομιζω) με wipe cache και wipe Dalvik/Art cache μετα το update.
Ξανα εκανα καποια στιγμη τα 2 παραπανω wipes χωρις να φτιαξει.
Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα; Υπαρχει λυση; -
Η λύση είναι μία. Αφού ψάξεις όλες τις εκδοχές που νομίζεις.
Fastboot dev κινεζικη.
Έλεγχο μήπως κλείδωσε αν και δεν κλειδώνει από ότι έχω διαπιστώσει και μετά την διαδικασία περάσματος της ελληνικής από την αρχή μαζί με το TWRP.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ξερουμε τι φταιει για τα reboots;
Δεν ειχα προβλημα με Greek stable, xiaomi.eu stable, mi-globe stable, παλαιοτερη greek dev. -
Θυμάσαι εάν έκανες όταν πέρασες από source global σε source xiaomi.eu που βασίζεται σε source china factory reset; Εάν δεν έκανες μάλλον θα χρειαστεί factory reset ή wipe cache, dalvik, data που είναι το ίδιο και περνάς πάλι από πάνω την ρομ που φοράς τώρα.
Μετά το Install κάνε και μία wipe cache και dalvik πριν κάνεις reboot system, τσέκαρε και μία τον Bootloader μπας και κλειδώσει λόγω του fix για το power menu που είναι ενσωματωμένο στην ρομ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα