Καλησπέρα σας, πως μπορώ να Να βεβαιωθώ πως στο Recoveryεπιτρέπεται η εγγραφή στο System, και δεν είναι κλειδωμένο σε ReadOnly (Μόνο ανάγνωση για εγκατάσταση της άρωμα
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
-
Αντιμετωπίζω ένα θεματακι σχετικά με το όταν συνδέεται με την προβολή σε άλλη συσκευή (Google cast) σε mi box 3, όλες οι φωτογραφίες τα βίντεο και γενικά είναι με σπασμένα pixel, γνωρίζει κανείς κάτι;;
-
Καλησπέρα.Με την αγορά της συσκευής ξεφορτώθηκα την κινεζικη ρομ και πέρασα την xtrv7.4.14 .
Επειδή θέλω να κάνω την αναβάθμιση σε 7.6.10, παρακαλώ πολύ την βοήθεια σας ..
Θέλω να σβήσω φακέλους με περιττά αρχεία από εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ πλέον.
Φαντάζομαι με factory από recovery θα σβήσουν τα πάντα σωστα;
Επίσης, κάθε φορά που κάνουμε αναβάθμιση ρομ, παίρνουμε κάποιο backup τις εφαρμογες και τα δεδομένα τους , σωστά? Διαφορετικά πρέπει κάθε φορά να μου παίρνει 2-3 μέρες το στήσιμο από την αρχή.
Να χρησιμοποιήσω κάποια ανάλογη εφαρμογή από playstote όπως πχ play.google.com/store/apps/det…android.MyBackupPro&hl=el ή διαθέτει τέτοια δυνατότητα η συσκευή μας;
Ευχαριστώ! -
Πιστεύω οτι καλύτερα είναι να τα σβήσεις όλα και να το στησεις απο την αρχή!!
-
Ο/H mixalisf έγραψε:
Φαντάζομαι με factory από recovery θα σβήσουν τα πάντα σωστα;
Ο/H mixalisf έγραψε:
Επίσης, κάθε φορά που κάνουμε αναβάθμιση ρομ, παίρνουμε κάποιο backup τις εφαρμογες και τα δεδομένα τους , σωστά? Διαφορετικά πρέπει κάθε φορά να μου παίρνει 2-3 μέρες το στήσιμο από την αρχή.
-
-
Ο/H lorenzo81 έγραψε:
Εμένα μου πετάει ενα μήνυμα και δεν στέλνει φώτο ή βίντεο μέσω Bluetooth. Με τις 2 τελευταίες dev. Το παρατήρησα. Το έχει πάθει κάποιος να μην μπορεί να στείλει με Bluetooth;
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
εγω έστειλα ένα αρχείο στον εαυτό μου κ δεν ήρθε... υπάρχει όντως θέμα, τελευταία dev κ εγώ...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H dhmlaz έγραψε:
στην Αδυναμία επεξεργασίας ς επαφής
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα