Εχω stable oficcial 8.5.2.0 . Αν περασω αρχειο zip την 8.1.2.0 και παω απ το κινητο μπορει να την κανει εγκατασταση;
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Μα αυτό είναι downgrade, δεν πιστεύω να σε αφήσει.
-
Μάλλον μόνο με fastboot rom και μέσω του
miflashSP tools.Και για να μην χάσεις αρχεια κάτω δεξιά επιλογή save data. -
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
Θετική Απάντηση@dhmlaz Αν είσαι σίγουρα σε αυτή την οθόνη θα έπρεπε να έβλεπες το εικονίδιο εκεί. Μήπως χρησιμοποιείς κάποιο θέμα που ίσως το εικονίδιο να μην φαίνεται;
Αν ναι, δοκίμασε να βάλεις το default θέμα να δεις μήπως εμφανιστεί.Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην derveni ()
Αιτία: Σωστή καθοδήγηση. -
Πράγματι με το default θέμα φτιάχτηκε , και ευχαριστώ για την λύση. Βέβαια με δύο άλλα θέματα της miui που η ίδια ισχυρίζεται ότι είναι συμbατά με το redmi Pro, dhμιουργήθηκε αυτή η αδυναμία, της μη δυνατότητας πλήρους διαχείρησης των επαφών. Μήπως συμπτοματικά κοίταξες και την άλλη παρατήρηση που έχω ανεβάσει απο εχτές;. Αναφέρομαι στα screenshots που ανέβασα μαζί με την παρατήρηση
-
Κάποια θέματα όντως δημιουργούν πρόβλημα, και όχι μόνο στις επαφές, αλλά σε κατανάλωση μπαταρίας και σε γενικότερη απόδοση της συσκευής ακόμα. Προσοχή, δοκιμάζεις και βλέπεις τι κάνει και τι όχι.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
θελω να βαλω το pokemon go στο xiοami μου
αλλα ισως το οτι ειναι rooted δε μου το επιρεπει
εν τω μεταξυ εχω ακουσει οτι καποιοι
παιζουν με rooted
γινεται να κανω κατω ωστε να παιξω? -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-