Επειδή είχα και το pro χ20 3/32 πριν πάρω το χ25 3/64, σας λέω ότι οι διαφορές στην καθημερινή απόδοση έιναι αμελητέες.
Όταν ζοριστεί, θα ζεσταθεί όχι όμως υπερβολικά. Η οθόνη είναι καλή, όχι όσο οι Amoled αλλά έιναι οκ ειδικά αν σκεφτείς την τιμή. @stivakos
Τώρα, αν το βρείς κάτω απο 180 το χ25 3/64 και θέλεις να το κρατήσεις πάνω από ένα χρόνο, πάρτο. Εγώ θα το αλλάξω γύρω στο 18μήνο.
Αλλιώς, μείνε με αυτό που έχεις, μάζεψε λεφτά και κατά τις γιορτές δες το Χ1. Η σειρά Lanmi θα είναι πάνω από όλα τα Redmi σε ποιότητα και επιδόσεις.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
Εγώ πάντως αναφέρομαι στο μοντέλο με τα 64GB και τον X25.
Η οθόνη παίζει ρόλο για μένα γιατί είχα κινητά με amoled (lg g flex 2, blackberry z30) και το μαύρο τους στις ταινίες ήταν το κάτι άλλο.
Κατά τ'άλλα το note 4x που έχω τώρα είναι ό,τι καλύτερο είχα ποτέ και να πέσει φωτιά να με κάψει αν έχω το όποιο παράπονο.
Απλά... το pro το βρίσκω καινούργιο 190. Μπορώ να δώσω το δικό μου (20 ημερών) 160-170, είμαι πολύ κοντά, δε θα πέσει έξω ο (σφιχτός) προυπολογισμός μου.
@stivakos
Ε, τότε αν είναι έτσι.. μην το πολυσκέφτεσαι. Όρμα.
Σε βεβαιώνω, θα το χαρείς το κινητό πολύ. Και δείχνε το στους φίλους και γνωστούς, προσεκτικά.
Παθαίνουν ζημιά. Ειδικά όσοι έχουν σκάσει από 600άρα και πάνω για κορεάτικα..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
Γεια σας , έχω στο redmi μου περάσει την xtrv 7.6.10 .
Επειδή σκέφτομαι να δωθεί σε φίλο
Εάν κάνω factory reset θα χαθούν όλα ?
Θα χρειαστεί ξανά αίτηση για κλειδωμα- ξεκλείδωμα bootloader & ξανά πέρασμα νέας rom ?
Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος
Να σβήσω ότι θέλω χωρίς να χρειαστεί να περαστεί ξανά rom ?
Νομίζω ότι πριν το fr,πρέπει να κάνεις πρώτα αποσύνδεση και κατάργηση του mi account σου.Μετα ο φίλος σου στο σεταρισμα θα βάλει τον δικό του μι λογαριασμό(ας κάνει και αίτηση για ξεκλειδωμα)και έλεγχο boot loader.
Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπερα σας, να ρωτησω για να κανω rollbackstable rom δλδ απο 8.5.2.0 σε 8.2.1.0 ακολουθω την ιδια διαδικασια εγκαταστασης ή θελει factory reset??? Ευχαριστω
Απλα εχω δει καποια ζητηματα στην 8.5.2.0 ειδικα στο bluetooth και ηθελα να γυρισω στην προηγουμενη η οποια ηταν πιο σταθερη. Οποτε μονο με twrp και delete cache ειμαι οκ να περασω την προηγουμενη ή θελει και τπτ αλλο?