O Φίλος παραπάνω (karaban21) αναφέρεται σε aroma ρομς και όχι σε απλές XTRV. @makis1024, Τα λινκ που ποστάρεις έχω την εντύπωση ότι δεν είναι aroma αλλά XTRV. Η aroma Dev για redmi pro ξέρω ότι δόθηκε μόνο στα VIP μέλη, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Αν κάνω λάθος διορθώστε με..!!
Και η stable και η dev , xtrv είναι μια που official global δεν υπάρχει για το omega , μόνο official China stable και developer.
Για το ποιά είναι καλύτερη θα σου απαντήσει ο @geotzia που τις έχει δοκιμάσει και ξέρει, γιατί έχει και αυτός το Omega.
Παιδιά αξίζει η αναβάθμιση από redmi note 4x (4/64 mtk) σε redmi pro?
Κολλάω λίγο ότι το pro έχει 3GR RAM αλλά θα ήθελα κινητό με amoled οθόνη γιατί παρακολουθώ αρκετά ταινίες/σειρές σε αυτό και ως γνωστό, το μαύρο των amoled δεν παίζεται.
Εάν έχεις σκοπό να μείνεις με το Redmi Pro για περίπου τρία χρόνια να το πάρεις. Αν και αμφιβάλλω εάν βρεις το 4gb, με τον δυνατό επεξεργαστή. Επίσης κάνε υπομονή μέχρι 5 Αυγούστου που θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για miui 9 with Google 7.
Το ότι όλοι οι κατασκευαστές τις flagship συσκευές τις προσφέρουν με amoled δείχνει την διαφορά στη ποιότητα απεικόνισης. Όσο για μπαταρία πράγματι υπάρχει κάποια υστέρηση. Η ποιότητα όμως της απεικόνισης έχει και παράλληλα κάπου αλλού υστέρηση. Ευτυχώς είναι μόνο στη μπαταρία που λύνεται με τις γνωστές μεθόδους
Βγαινει και το pro στα 64 gb με τον x25 (αυτό έχω) .
Το πρό έχει διπλή κάμερα αμολεντ οθόνη (μην ακούς τέλεια είναι) usb type c και δυνατότερο επεξεργαστη σε σχέση με το note 4x. Το 32mb έχει ίδιο επεξεργαστή με το 4χ (χ20)