Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H ALXIOA έγραψε:
fastboot με ελληνικα ρομ υπαρχει να φλασαρω .??
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ξερουμε γιατι αποσυρθηκε η stable 8.5.3.0 απο το επισημο en.miui.com; Προφανως θα ειχε καποια προβληματα.
Η xtrv 8.5.3.0 ομως ειναι διαθεσιμη εδω. Ειναι safe να την βαλουμε;
Ειμαι με xtrv dev 7.6.10 και εχω μεγαλο θεμα με battery drain οταν το κινητο ειναι standby με ολα κλειστα (wifi, gps, bluetooth) -
Ο/H crapatzi έγραψε:
Ξερουμε γιατι αποσυρθηκε η stable 8.5.3.0 απο το επισημο en.miui.com; Προφανως θα ειχε καποια προβληματα.
Η xtrv 8.5.3.0 ομως ειναι διαθεσιμη εδω. Ειναι safe να την βαλουμε;
Ειμαι με xtrv dev 7.6.10 και εχω μεγαλο θεμα με battery drain οταν το κινητο ειναι standby με ολα κλειστα (wifi, gps, bluetooth)
=============== Σεπ 5th 2017, 10:20am ===============
Βλεπουμε Miui 9 στον οριζοντα για το RedMi Pro;;;; -
-
-
ανάποδα τα λες γέροντα...
το ορθόν: "μπες twrp,κάνε wipe dalvik cache και cache και ξανα φλασαρε την rom"Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Κατσι καλά , γιατ' θα σι κυνηγαου ίσια κατ'!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Το system μη το πειράζετε.
Οτι ειπαν τα παιδιά από πάνω.
Μόνο wipe cache, dalvik και data αν θες επαναφορά εργοστασιακών και install μετά την xtrv-arΩma. Όλα από το TWRP. Πριν όμως κάνεις κι έναν έλεγχο μη τυχών και ξανακλειδωσε ο κακός bootloader.
Τέλος όσοι βάζετε τελευταίες rom στο omega να ελέγχετε αν δουλεύει το bluetooth με handsfree, γιατί εδώ και κάποιες rom δεν δουλεύει σωστά.
Δοκιμάζετε και ενημερώνετε εδώ, για να ξέρουμε.[headline]
[/headline]Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Εμένα πάντως με ενα Plantronics hands free δεν μου δουλεύει με την 8.5 και γύρισα στην σταθερή αξία 8.1.2.Μιλαω για την δική μας πάντα.Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα