Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
-
Ο/H eddie1996 έγραψε:
Καλησπέρα.
Αξίζει η αλλαγή από το xiaomi redmi pro x25 3/64 στο xiaomi redmi note 4 snapdragon 625 στην global edition?
Είμαι χρήστης πιο πολύ του νετ και όχι τόσο της φωτογραφίας και των παιχνιδιών.
Ευχαριστώ.
Δεν θα το έλεγα , αναβάθμιση μετά το Omega είναι το Capricorn ή το Gemini αλλά όχι το Mido κατά την άποψή μου. -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H eddie1996 έγραψε:
Καλησπέρα.
Αξίζει η αλλαγή από το xiaomi redmi pro x25 3/64 στο xiaomi redmi note 4 snapdragon 625 στην global edition?
Είμαι χρήστης πιο πολύ του νετ και όχι τόσο της φωτογραφίας και των παιχνιδιών.
Ευχαριστώ.
-
-
Αν χρησιμοποιείς bluetooth handsfree πολύ πιθανό να έχεις προβλήματα,εγώ πάντως είχα με την 8.5Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Εγώ το μόνο πρόβλημα που είχα ήτανε με το θέμα. Στις επαφές. Είχα θέμα με μαύρο φόντο και μου έβγαζε και τα νούμερα με μαύρο χρώμα και δεν τα έβλεπα. Αλαξα έβαλα θέμα και όλα Οκ
-
Θα ηθελα καποιος διαχειριστης να μου στειλει με ενα pm τον αρ. λογαριασμου της πειραιως για να κανω καταθεση κ να γινω vip μελος.
Ευχαριστω πολυ. -
Ο/H valantis8 έγραψε:
Θα ηθελα καποιος διαχειριστης να μου στειλει με ενα pm τον αρ. λογαριασμου της πειραιως για να κανω καταθεση κ να γινω vip μελος.
Ευχαριστω πολυ.
-
Καλησπέρα στα παιδιά, για λογαριασμό φίλου έκανα εγκατάσταση την omega_V8_XTRV_7.6.10 . Το θέμα μου είναι ότι στην οθόνη μου βγάζει ένα είδωλο από τα κουμπιά του browser. Το έβγαζε και στην παλιά ρομ που είχε περάσει αλλά δεν ξέρω αν ήταν σωστή ρομ. έχουμε τίποτα για να λύσω το πρόβλημα αυτό? Ευχαριστώ πολύ.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα