Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
Και έχω μια ακόμα ερώτηση. Nougat παίρνουμε εμείς?Redmi Note 5
G7 -
Όχι δεν θα πάρουμε λόγω mediatek! Η xiaomi δεν αναβαθμίζει τα mediatek! Μόνο τα sd!Ο/H Kostis_87 έγραψε:
Και έχω μια ακόμα ερώτηση. Nougat παίρνουμε εμείς?
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μπορεί, ποτέ μην λές ποτέ. Το chipset έχει nougat σε άλλους κατασκευαστές.
Αλλά αν δεν γίνει μέσα στους 4-6 επόμενους μήνες, θα είμαστε κοντά στο EOL (18μήνο) πλεον και δεν θα ασχοληθεί κανένας πιά.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Σίγουρα αλλά η xiaomi έχει δείξει τις διαθέσεις της! Η λίστα της Nougat είναι περιορισμένη! Εδώ παλαιότερα κινητά πήραν πιο γρήγορα την 9 από μας!!!Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Μπορεί, ποτέ μην λές ποτέ. Το chipset έχει nougat σε άλλους κατασκευαστές.
Αλλά αν δεν γίνει μέσα στους 4-6 επόμενους μήνες, θα είμαστε κοντά στο EOL (18μήνο) πλεον και δεν θα ασχοληθεί κανένας πιά.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν έχει κάτι ιδιαίτερο η nougat.
Μη τρωτε τον παπά.
Even dead i will fight. -
Δεν είπα εγώ ότι έχει. Και αύριο να έρθει που λέει ο λόγος (λέμε και καμία μ.. να περάσει ή ώρα), θα το σκεφτώ πολύ για να ξεστήσω το κινητό για χάρη της.
Μια χαρά είμαι πλέον με MIUI 9. Μάλλον θα δω κατευθείαν μπισκότο, στο νέο κινητό που θα πάρω του χρόνου.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
-
Το ίδιο σφάλμα βγάζει κι εμένα στο άλμπουμ όμως,δεν το ανοίγει. Μπήκα στη διαδικασία να κατεβάσω άλλο άλμπουμ από το play store και βρήκα την υγειά μου.Ο/H gdy190 έγραψε:
Μου έβγαλε αυτό το σφάλμα όταν πήγα να ενημερώσω το antivirus μετά τον έλεγχο που έκανε στο κινητό.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα