Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Καλημερα.
Πριν 6 περίπου μήνες αγόρασα και εγω το redmi pro απο κατάστημα στην Ελλάδα που μου είχατε προτείνει.
Την rom την δικιά σας μου την ειχε προ εγκαταστήσει το ίδιο το κατάστημά και το μοναδικό σοβαρό προβλημα που αντιμετώπιζα ηταν η διάρκεια της μπαταρίας.
Χθες ομως ξαφνικά μολις δεχόμουν κλήση η συσκευή εκλεινε.
Ψάχνοντας την συσκευή παρατήρησα οτι εχει φουσκώσει και εχει παραμορφωθεί.
Μιλώντας με το κατάστημα μου ειπε οτι εχει φουσκώσει η μπαταρία και να μας το στείλεις άμεσα μιας και ειναι και επικίνδυνο να σκάσει.
Να πω οτι περα απο τηλέφωνα και mail δεν ταλαιπωρούσα την συσκευή και δεν εκανα καμια ιδιαίτερη χρίση μιας και η μπαταρία δεν ηταν για πολλά πολλά.
Επίσης με ενημέρωσε οτι η εγγύηση της μπαταρίας εχει διάρκεια μολις 6 μήνες και δεν ξερει αν μου καλύψει και την ιδια συσκευή που εχει παραμορφωθεί. Ισως να την επαναφέρει αλλάζοντας μονο μπαταρία...ι να πω;
Εχει συμβει σε εσάς κατι αντιστοιχο;
Ευχαριστώ.
-
- Δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο. Είσαι σίγουρος ότι το κινητό ήταν καινούργιο και όχι ανακατασκευή; Γιατί αυτά έχουν σταματήσει να κατασκευάζονται από τα τέλη του 2016. Βρίσκεις καινούριο, αλλά όχι ευκολα.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * - Δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο. Είσαι σίγουρος ότι το κινητό ήταν καινούργιο και όχι ανακατασκευή; Γιατί αυτά έχουν σταματήσει να κατασκευάζονται από τα τέλη του 2016. Βρίσκεις καινούριο, αλλά όχι ευκολα.
-
Ναι καινουργιο ήταν... απο το mygad το αγόρασα με όλα τα χαρτιά του. Ακόμα και σήμερα βρίσεις καινουργιο.
-
Μπορεί να το έθεσα λάθος... Αλλά ήθελα να πω ότι κολλάει συνέχεια.. Παγώνει ξαφνικά το κινητό και κάνει επανεκκίνηση.Redmi Note 5
G7
-
Ακολούθα τις οδηγίες του καταστήματος, το στέλνεις πίσω για να το φτιάξουν
-
Ε, ναι. Εφόσον είναι από αυτό το κατάστημα, μίλησέ τους. Θα σου βρουν την καλύτερη λύση. Αν και μάλλον, δεν υπάρχει λύση που να σου αρέσει (οικονομικά), στην περίπτωση που έχει στραβώσει το σασί του κινητού..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Μα έχει εγγύηση... τι να μου αρέσει;; να το αντικαταστήσουν. Γενικά όμως πολυ φιλικοί και εξυπηρετικοί απο το κατάστημα.
-
Μόνος σου το έγραψες για το πόσο είναι η διάρκεια της εγγύησης για την ίδια την μπαταρία.. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να σε καλύψει η εγγύηση.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Απο οτι βλεπω το κοστος της μπαταρίας ειναι 20-30€...δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα...η συσκευή ειναι το θέμα. Κάνω καποιο λαθος;;;
-
Έχει κανείς το πρόβλημα να του κάνει soft reset το κινητό στη διάρκεια της νύχτας;;; Της κοπέλας μου με την τελευταία dev κάθε βράδυ το αφήνει ανοιχτό και το πρωί ζητάει pin. Δεν ξέρω αν κάνει από μόνο του πλήρη επανεκκίνηση ή απλά κολλάει και ξαναζηταει το pin και δεν ξέρω πως να της το φτιάξω. Η εγκατάσταση της deν έγινε με τα γνωστά wipes dalvik και cache...
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Alexander έγραψε:
Απο οτι βλεπω το κοστος της μπαταρίας ειναι 20-30€...δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα...η συσκευή ειναι το θέμα. Κάνω καποιο λαθος;;;
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα