Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
Για αυτό ρωτάω, επειδή γνωστοί μου με άλλες συσκευές android μπορούν και στέλνουν κανονικά. Έχω κάνει τα τελευταία updates από play store - Θα ήθελα αν κάποιος εδώ μέσα γνωρίζει κάτι από προσωπικής εμπειρίας μήπως μπορει να επαληθεύσει κάτι από αυτά που είπαμε...
-
-
-
8.4.26 πολύ σταθερή... Καλή μπαταρία.. Μόνο θέμα αυτό με το ξυπνητήρι. Είναι κάποιος άλλος που έχει αυτό το θέμα. Υπάρχει κάποια λύση εκτός από fr.Redmi Note 5
G7
-
Δοκίμασες να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής?
-
Ναι έκανα...Redmi Note 5
G7
-
xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMPro_8.4.19_v9-6.0
1.Ένα Bug στην camera όταν επιλέγεις το διάφραγμα (σαν γραναζακι , για το Turn Focus adjustment) δεν αποθηκεύει την φωτογραφία και είναι ακριβώς λες και δεν την τράβηξες .
2.Φωτισμός, εάν καταλαθος το πας στο τέρμα σκοτεινό όλα είναι μαύρα , στις προηγούμενες υπήρχε αμυδρό φως ,
την πατησα δυο φόρες και χρειάστηκε στήσιμο απτήν αρχή για να το διορθώσω .
?3.συνδεσιμότητά στα data ( με ερωτηματικό ,ίσως κάνω λάθος )
Μια ερώτηση για την κάμερα : πως αφαιρώ τελείως το bokeh effect η καλύτερα πως η φωτογραφία μου να μην βγαίνει θολή περιμετρικά από την εστίαση ? -
Ο/H atmosstore έγραψε:
1.Ένα Bug στην camera όταν επιλέγεις το διάφραγμα (σαν γραναζακι , για το Turn Focus adjustment) δεν αποθηκεύει την φωτογραφία και είναι ακριβώς λες και δεν την τράβηξες .
2.Φωτισμός, εάν καταλαθος το πας στο τέρμα σκοτεινό όλα είναι μαύρα , στις προηγούμενες υπήρχε αμυδρό φως ,
Μια ερώτηση για την κάμερα : πως αφαιρώ τελείως το bokeh effect η καλύτερα πως η φωτογραφία μου να μην βγαίνει θολή περιμετρικά από την εστίαση ?
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Με την φωτεινότητα πολύ πλάκα...την πάτησα και εγώ αλλά μετά από 3-4 λεπτά προσπάθειας και ενώ είχα απελπιστεί πέτυχα το συρόμενο και είδα ΦΩΣ!!!
Με τα δεδομένα ούτε εγώ έχω θέμα.Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Ο/H atmosstore έγραψε:
Μια ερώτηση για την κάμερα : πως αφαιρώ τελείως το bokeh effect η καλύτερα πως η φωτογραφία μου να μην βγαίνει θολή περιμετρικά από την εστίαση ?
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα