Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• Ο/H cloud78 έγραψε:

πρωτα επελεξα να γινουν εγκατασταση οι default εφαρμογες miui(browser,mail ..) κ εκανε την εγκατασταση της ρομ κανονικα
      μετα που ξανακολλησε στο loading στις τελειες για καμια ωρα το εκλεισα με το power button ,το ξανα ανοιξα,φορτωσε η μπαρα κ σε 10' περιπου ανοιξε κανονικα το τηλεφωνο
      αφου λοιπον ανοιξε κ το ξανα εστησα,με back up απο mi cloud, αρχισε να κρασαρει η εφαρμογη του τηλεφωνου :cursing: :cursing: :cursing: :cursing:
      κανενα wipe δεν εστρωνε την κατασταση οποτε παλι reset.αλλα OXI συνδεση στο mi cloud αυτη τη φορα.κατεβασα τις εφαρμογες απο την λιστα του playstore.μεχρι στιγμης παει καλα.
      μαλλον κλειδωσε κ η συσκευη,δεν παγωνουν εφαρμογες τωρα.. για δευτερη φορα.δηλαδη η xiaomi δεν υποστηριζει το pro ok.τωρα το κλειδωνει κιολας?
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

"με back up απο mi cloud, αρχισε να κρασαρει η εφαρμογη του τηλεφωνου"
      Με το restore , επανέφερες και το πρόβλημα , γι'αυτό μετά από πρόβλημα πάντα επιλέγουμε νέο σετάρισμα και δεν επαναφέρουμε κάποιο backup...
    • RE: Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

Δεν επανέφερα το προβλημα
      Άλλη εφαρμογή από playstore είχε πρόβλημα πριν και άλλη εφαρμογή συστήματος κρασαρε μετά
      Κ back up στην μνήμη έχω με τις εφαρμογές κ τις ρυθμίσεις τους κ με αυτό δεν είχα προβλημα

Ο/H makis1024 έγραψε:

"με back up απο mi cloud, αρχισε να κρασαρει η εφαρμογη του τηλεφωνου"
      Με το restore , επανέφερες και το πρόβλημα , γι'αυτό μετά από πρόβλημα πάντα επιλέγουμε νέο σετάρισμα και δεν επαναφέρουμε κάποιο backup...

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • επειδη ειπωθηκαν καποια πραγματα....... περι Redmi Prο,

Ο/H Alex_MLT έγραψε:

Όπως σου είπα, η λίστα μου είναι μεγάλη. Ναι, η συσκευή σηκώνει άνετα τα πάντα, ώσπου να αρχίσει το thermal throttling ο Χ25. Εγώ το απενεργοποιησει αλλά θέλει προσοχή μετά. Πολύ προσοχή.
      Τέλος πάντων, για να το έχω τόσο καιρό σημαίνει πως κάνει την δουλειά του. Αλλά, περίμενα περισσότερα και από την συσκευή και από υποστήριξη της xiaomi. Αυτά. :/
      θα διαφωνησω μαζι σου.

1 οσον αφορα την συσκευη -αποκλειστικα σαν συσκευη- ειναι, ισως, η καλυτερη αποδειξη οτι η XIAOMI δινει περισσοτερα απο οσα ζηταει. πηρες ενα κινητο με ΤΟΠ επεξεργαστη της εποχης του, με OLED οθονη, με τουλαχιστον 32gb ROM-3gbRAM, 10core CPU, μεταλλικη κατασκευη, Αισθητηρα Δακτ Αποτ., με διπλη πισω καμερα , με ποσα χρηματα το 2016....???? ποια αλλη συσκευη ηταν ανταγωνιστρια τοτε με τα ιδια χρηματα? ειχες κατι καλυτερο να παρεις?
      Αν ναι, τοτε κακως που πηρες το REDMI PRO....!!!

2 το οτι ακομα και σημερα εχει θεματα, φταιει ΚΑΙ η MEDIATEK, αλλα ΚΑΙ η ΧΙΑΟΜΙ, που δεν εδωσαν την πρεπουσα υποστηριξη σε αυτη τη συσκευαρα. δεν ειναι μονο θεμα του ενος ή του αλλου, αλλα και των δυο...!! καλλιστα η συσκευη μπορει να τρεξει οποιοδηποτε ANDROID και με -σχετικη για την ηλικια του- ανεση..!
      με την σημερινη ανακοινωση μαλιστα της XIAOMI, οτι το REDMI PRO συμπεριλαμβανεται και στη λιστα για το MIUI 10, τοτε θα ελεγα οτι το φταιξιμο πεφτει, μαλλον περισσοτερο, προς την MTK. καθως η XIAOMI δειχνει οτι εχει τη διαθεση να δωσει νεα πραγματα στο REDMI PRO.

το μονο σιγουρο ομως ειναι, οτι με την πολυ καλη δουλεια των παιδιων εδω, στο ΜIUI.GR, εχουμε την τυχη να λειτουργει σχεδον αψογα η συσκευη και με οσες βελτιωσεις μπορουν να "περασουν" τα παιδια στις εκδοσεις ROM, ειτε stable, ειτε XTRV.
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

Καλησπέρα σας για το Redmi 5 plus 4/64
      η γνώμη σας?

• Ο/H lefesta έγραψε:

η γνώμη σας?

Το σωστό είναι να ρωτήσεις στο ανάλογο θέμα του Redmi 5 Plus, εδώ είναι συζήτηση για το Redmi Pro :)
    • Ο/H lefesta έγραψε:

η γνώμη σας?

Αν μπορείς πάρε το Redmi Note 5 global version κόκκινο κουτί με αγγλικά. Σαφώς ανώτερο.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H cabdik έγραψε:

επειδη ειπωθηκαν καποια πραγματα....... περι Redmi Prο,
      θα διαφωνησω μαζι σου.
      Επειδή απαντάς σε μεμονωμένο ποστ, διαφωνείς μαζί μου. Δεν θα επαναλάβω όλα αυτά που έχω ποσταρει για την συσκευή, δεν γίνεται εξάλλου.
      Η συσκευή τα σπάει σε χαρακτηριστικά, στα χαρτιά όμως. Μόνο. Φυσικά όλα έχουν σχέση με το τι ζητάμε και κάνουμε με μια συσκευή, έτσι;
      Άντε, και καλό καλοκαίρι.. έρχονται φρέσκα πράγματα από την xiaomi για να συζητήσουμε, δεν υπάρχει λόγος για αντιπαράθεση για μια συσκευή που ανακοινώθηκε πριν 2 χρόνια... :D

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Καλημέρα παιδιά. Νομίζω έχει ξανά αναφερθεί εδώ μέσα ένα θέμα σχετικά με το ξυπνητήρι. Αν βάλω ξυπνητήρι για τα επόμενα λεπτά χτυπαει κανονικά. Αν το βάλω για το άλλο πρωί τπτ. Κατέβασα και άλλη εφαρμογή και ακριβώς το ίδιο. Και η άλλη εφαρμογή έλεγε ότι την επιρεαζει κάποια άλλη εφαρμογή. Τι γίνεται? Ξέρεις κανείς κάτι. Εχω την τελευταία dev.
      Redmi Note 5 :) :thumbsup: (computerrage) G7
    • Λογικά για να λύνεις θέματα σε αυτό το κινητό, μάλλον κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ηρεμείς :)

Ο/H Kostis_87 έγραψε:

Καλημέρα παιδιά. Νομίζω έχει ξανά αναφερθεί εδώ μέσα ένα θέμα σχετικά με το ξυπνητήρι. Αν βάλω ξυπνητήρι για τα επόμενα λεπτά χτυπαει κανονικά. Αν το βάλω για το άλλο πρωί τπτ. Κατέβασα και άλλη εφαρμογή και ακριβώς το ίδιο. Και η άλλη εφαρμογή έλεγε ότι την επιρεαζει κάποια άλλη εφαρμογή. Τι γίνεται? Ξέρεις κανείς κάτι. Εχω την τελευταία dev.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου
    • Καλημέρα,

Είμαι σε 9.2.1.0 - Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν μπορώ να στείλω αρχείο μέσω της εφαρμογής messenger (φωτογραφίες στέλνει κανονικά).
      Ήθελα να μάθω αν είναι γενικότερο το πρόβλημα ή συμβαίνει κάτι με μένα. Όταν επιλέγω ένα αρχείο και μετά share δεν μου δίνει την επιλογή της συγκεκριμένης εφαρμογής (messenger), αλλά άλλες όπως mail, whatsapp, viber υπάρχουν κανονικά.
    • Διαφήμιση