Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Έγινε ένα μπέρδεμα χθες και μπήκε λάθος κάμερα , θα διορθωθεί το απόγευμα και θα έχετε λινκ εδώ για όλους ..
Από βιασύνη έγινε η πατάτα .. η κάμερα δουλεύει δε θα έχετε προβλήματα ..
Την έβαλα σε προηγούμενο ποστ , όποιος θέλει τη βάζει .. -
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
-
Εγώ το έβαλα με 3.2.2.0 tools. Αν και δε νομίζω να παίζει ρόλο.
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Εγώ το έβαλα με 3.2.2.0 tools. Αν και δε νομίζω να παίζει ρόλο.
μιλαμε για το αρχειο supersu.zip που εμπεριεχεται μεσα στην rom (και αποσυμπιεζεται και κατα την εγκατασταση), σωστα?
για να καταλαβεις γινεται κανονικοτατα η εγκατασταση του αρχειου zip (βλεπω ολο το log κανονικα στο twrp) αλλα οταν ανοιγω την συσκευη δεν υπαρχει η εφαρμογη supersu και αν ζητηθει αδεια δεν γινεται διοτι δεν ειμαι root
κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη -
Κάτσε όταν γυρίσω να δω τι έβαλα και θα σου πω.
-
Όλα δουλεύουν ρολόι , έκτος από την κάμερα που ανέφερε ο φίλος ! Θα περιμένουμε για το Fix!
Ο/H thanfun έγραψε:
Ο/H atmosstore έγραψε:
Ευχαριστούμε για την υπέροχη δουλειά παιδιά
[label][/label]
Δεν κάνω root γι'αυτό δεν συνάντησα προβλήματα και με την κάμερα κατεβασα άλλη εφαρμογή για να την χρησιμοποιήσω μέχρι να βγει το Fix. -
Κατά τις 18:30 με 19:00 θα μπει το λινκ σ' αυτό το νήμα με fix για την κάμερα ..
Επειδή είναι δοκιμαστική ακόμα θα σας δώσουμε λινκ για δοκιμή .. από αύριο ή μεθαύριο που θα έχουμε source θα προχωρήσουμε στην 8.8.9 και για λίγα updates ακομα θα γίνουν κάποιες δοκιμες μέχρι να κατασταλαξουμε στο τι ακριβώς χρειάζετε για να ολοκληρωθεί το Πορτ σωστά και να μην έχουμε ξανά κανένα πρόβλημα .. όπως καταλαβαίνετε είναι η πρώτη miui 10 και τώρα ξεκινησαμε κι εμείς τις δοκιμές αλλά δε θέλαμε να σας αφήσουμε κι εσάς πίσω ..
Τα βασικά που έπρεπε να γίνουν , έγιναν και πλέον θα προχωρήσουμε σε δοκιμές μαζί με όλα τα μέλη .. πιστεύω ότι σε κάνα δυο updates ακόμα θα είμαστε 100% έτοιμοι με άριστη global port rom από το nikel για το omega ..
Ευχαριστούμε για το support ολα τα μέλη !! -
-
Ο/H gkalen έγραψε:
όπως καταλαβαίνετε είναι η πρώτη miui 10 και τώρα ξεκινησαμε κι εμείς τις δοκιμές αλλά δε θέλαμε να σας αφήσουμε κι εσάς πίσω ..
Ευχαριστούμε για το support ολα τα μέλη !!
Εμείς σας ευχαριστούμε. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα