Ο/H lefesta έγραψε:
μήπως έβαζε η Παναγία το χεράκι της και γινόταν κάνενα θαύμα....

Εκτός από την Παναγιά χρειάζεται και λίγο πυρίτιο για να γίνει η δουλειά...
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H lefesta έγραψε:
μήπως έβαζε η Παναγία το χεράκι της και γινόταν κάνενα θαύμα....
έτσι ακριβώς..επίσης το σήμα στο wi-fi ας πούμε ενώ είμαι πάνω από το router έχει σκαπανεβάσματα αλλά αυτά είναι προβλήματα δευτερεύοντα...Ο/H thanfun έγραψε:
επισης συνεχιζει να μου εμφανιζει στην μπαρα ειδοποιησεων το εικονιδιο quick apps (κατι σαν γαλαζιο πουλι) αντι για το εικονιδιακι του play store κατα το κατεβασμα απο play store και οχι κατα την εγκατασταση (ασημαντο κι αυτο)
τωρα εχει την MIUI 9.6 XTRV aroma 8.4.26 πριν το φλασαρισμα κάνω factory reset ?Ο/H gkalen έγραψε:
@pontios.gk
Περιεργως δεν εχω καποιο θεμα wifi , το σημα μου φαίνεται οκ .. θα το τσεκαρω αργότερα , έχω λίστα μικροπροβλήματων που πρέπει να ελεγχθεί ..
Λοιπόν , μάλλον είμαστε ΟΚ με τις κάρτες ..
Κατέβασε το παρακάτω ζιπ , φλασαρε την 8.8.9 και ΔΕΝ θα κάνεις reboot system οταν τελειώσει .. θα γυρίσεις πίσω και θα φλασαρεις το παρακάτω ζιπ , μετά wipe cache and dalvik και τέλος reboot system ..
Θ'ανοιξει σωστά και δεν θα έχεις πρόβλημα , ελπίζω τουλάχιστον γιατί μόλις δούλεψε μετά απο και δεν είχα πλέον fc κατά την έναρξη...
Simcard Fix
SimCard_fix.zip
Edit
Όσοι φοράνε την 8.8.9 να περάσουν αυτό το ζιπ να δούμε και το θέμα με τη μη σωστή ανάγνωση της/των ΣΙΜ ..
ναι αλλά εγώ έκανα προσευχή στην Παναγία Σουμελά...Ο/H demakhs έγραψε:
Κ ο από πάνω, έκανε τάματα στο ... πυρίτιο!!