φαντάζομαι ότι είναι fixed και το πρόβλημα με την περιοχή/χώρα σωστά;Ο/H gkalen έγραψε:
@wolfman , @pontios.gk , κατεβαστε τη παρακάτω Ρομ ..
Download
HMPro_XTRV_8.8.9.zip
Fixed , το πρόβλημα με τις κάρτες σιμ ..
Τώρα πλέον θεωρώ ότι όλα θα λειτουργούν άψογα ..
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
@pontios.gk , @wolfman , άκυρο .. μη κάνετε τίποτα .. υπάρχει πρόβλημα με ορισμένες κάρτες και φοβάμαι ότι είναι από source , θα συνεχίσω κάποιες δοκιμές ..
@thanfun
Ναι region έχει .. -
το διαπίστωσα...Ο/H gkalen έγραψε:
@pontios.gk , @wolfman , άκυρο .. μη κάνετε τίποτα .. υπάρχει πρόβλημα με ορισμένες κάρτες και φοβάμαι ότι είναι από source , θα συνεχίσω κάποιες δοκιμές ..
@thanfun
Ναι region έχει ..
You'll Never Walk Alone
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Καλημέρα ,,, μπορώ να τη κατεβάσω και εγώ ή θα έχω προβλήματα ,,, δουλεύω με δύο sim ,,, ευχαριστώ !!!Ο/H gkalen έγραψε:
@wolfman , @pontios.gk , κατεβαστε τη παρακάτω Ρομ ..
Download
HMPro_XTRV_8.8.9.zip
Fixed , το πρόβλημα με τις κάρτες σιμ ..
Τώρα πλέον θεωρώ ότι όλα θα λειτουργούν άψογα ..
-
Ένα μικρό bug χωρίς σημασία είναι ότι δεν φαίνεται η ώρα που θέλει να φορτίσει το κινητο, αλλά γράφει συνέχεια ''γίνεται φόρτιση''.
-
Σωστό,Ο/H gdy190 έγραψε:
Ένα μικρό bug χωρίς σημασία είναι ότι δεν φαίνεται η ώρα που θέλει να φορτίσει το κινητο, αλλά γράφει συνέχεια ''γίνεται φόρτιση''.
Καλημέρα -
Δεν είναι bug της XTRV. Έτσι είναι το MIUI 10, δεν αναγράφεται πλέον ο χρόνος της φόρτισης στην οθόνη κλειδώματος. Άγνωστο αν και πότε θα επανέλθει.Ο/H gdy190 έγραψε:
-
@Manoscanon
Το μέγαλυτερο πρόβλημα είναι με κάρτα σιμ της wind , με άλλες δεν ξέρω αλλά προσπαθώ από χθες να βγάλω άκρη , δυστυχώς ακόμα δεν κατάφερα κάτι , προσπαθούμε να βρούμε official china source για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σωστά ..
Πάνω που έβλεπα ότι ήταν οκ η κάρτα , μετά από κάποια reboot αρχισε να χτυπάει , όχι τίποτα αλλά προλάβαινα να δώσω και λινκ διορθωμένο και μετά έβλεπα ότι χτύπαγε πάλι .. το πρόβλημα εμφανίζεται μετά από reboot την ώρα που προσπαθεί να συνδεθεί σε δεδομένα η κάρτα .. -
Και είναι και οι δύο μου καρτες wind ,,, άρα να μη κάνω τίποτα ακόμα .Ο/H gkalen έγραψε:
@Manoscanon
Το μέγαλυτερο πρόβλημα είναι με κάρτα σιμ της wind , με άλλες δεν ξέρω αλλά προσπαθώ από χθες να βγάλω άκρη , δυστυχώς ακόμα δεν κατάφερα κάτι , προσπαθούμε να βρούμε official china source για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σωστά ..
Πάνω που έβλεπα ότι ήταν οκ η κάρτα , μετά από κάποια reboot αρχισε να χτυπάει , όχι τίποτα αλλά προλάβαινα να δώσω και λινκ διορθωμένο και μετά έβλεπα ότι χτύπαγε πάλι .. το πρόβλημα εμφανίζεται μετά από reboot την ώρα που προσπαθεί να συνδεθεί σε δεδομένα η κάρτα ..
-
μετά τις διορθώσεις που κάναμε χθες..σήμερα το πρωί πάλι τα ίδια...από τότε προσπαθώ να περάσω την 10αρα...τις περισσότερες φορές κολλάει κατά την εγκατάσταση..αλλά και όταν την τελειώνει και με εγκατάσταση του SimCard_fix (σύμφωνα με τις οδηγίες) πάλι τα ίδια....το μόνο που δεν έκανα format είναι το λειτουργικό..δοκίμασα κάθε συνδυασμό αλλά.... επειδή και εγώ και το τηλέφωνο τα έχουμε φτύσει σηκώνω τα χέρια ψηλά...ξανά βάζω την V9Ο/H gkalen έγραψε:
@Manoscanon
Πάνω που έβλεπα ότι ήταν οκ η κάρτα , μετά από κάποια reboot αρχισε να χτυπάει , όχι τίποτα αλλά προλάβαινα να δώσω και λινκ διορθωμένο και μετά έβλεπα ότι χτύπαγε πάλι .. το πρόβλημα εμφανίζεται μετά από reboot την ώρα που προσπαθεί να συνδεθεί σε δεδομένα η κάρτα ..
You'll Never Walk Alone
-
Γιατί δε βάζεις την επίσημη της xiaomi με english;Ο/H pontios.gk έγραψε:
μετά τις διορθώσεις που κάναμε χθες..σήμερα το πρωί πάλι τα ίδια...από τότε προσπαθώ να περάσω την 10αρα...τις περισσότερες φορές κολλάει κατά την εγκατάσταση..αλλά και όταν την τελειώνει και με εγκατάσταση του SimCard_fix (σύμφωνα με τις οδηγίες) πάλι τα ίδια....το μόνο που δεν έκανα format είναι το λειτουργικό..δοκίμασα κάθε συνδυασμό αλλά.... επειδή και εγώ και το τηλέφωνο τα έχουμε φτύσει σηκώνω τα χέρια ψηλά...ξανά βάζω την V9Ο/H gkalen έγραψε:
@Manoscanon
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα