φαντάζομαι ότι είναι fixed και το πρόβλημα με την περιοχή/χώρα σωστά;Ο/H gkalen έγραψε:
@wolfman , @pontios.gk , κατεβαστε τη παρακάτω Ρομ ..
Download
HMPro_XTRV_8.8.9.zip
Fixed , το πρόβλημα με τις κάρτες σιμ ..
Τώρα πλέον θεωρώ ότι όλα θα λειτουργούν άψογα ..
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
@pontios.gk , @wolfman , άκυρο .. μη κάνετε τίποτα .. υπάρχει πρόβλημα με ορισμένες κάρτες και φοβάμαι ότι είναι από source , θα συνεχίσω κάποιες δοκιμές ..
@thanfun
Ναι region έχει .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@pontios.gk , @wolfman , άκυρο .. μη κάνετε τίποτα .. υπάρχει πρόβλημα με ορισμένες κάρτες και φοβάμαι ότι είναι από source , θα συνεχίσω κάποιες δοκιμές ..
@thanfun
Ναι region έχει ..
You'll Never Walk Alone
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
@wolfman , @pontios.gk , κατεβαστε τη παρακάτω Ρομ ..
Download
HMPro_XTRV_8.8.9.zip
Fixed , το πρόβλημα με τις κάρτες σιμ ..
Τώρα πλέον θεωρώ ότι όλα θα λειτουργούν άψογα ..
-
Ένα μικρό bug χωρίς σημασία είναι ότι δεν φαίνεται η ώρα που θέλει να φορτίσει το κινητο, αλλά γράφει συνέχεια ''γίνεται φόρτιση''.
-
Ο/H gdy190 έγραψε:
Ένα μικρό bug χωρίς σημασία είναι ότι δεν φαίνεται η ώρα που θέλει να φορτίσει το κινητο, αλλά γράφει συνέχεια ''γίνεται φόρτιση''.
Καλημέρα -
Ο/H gdy190 έγραψε:
-
@Manoscanon
Το μέγαλυτερο πρόβλημα είναι με κάρτα σιμ της wind , με άλλες δεν ξέρω αλλά προσπαθώ από χθες να βγάλω άκρη , δυστυχώς ακόμα δεν κατάφερα κάτι , προσπαθούμε να βρούμε official china source για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σωστά ..
Πάνω που έβλεπα ότι ήταν οκ η κάρτα , μετά από κάποια reboot αρχισε να χτυπάει , όχι τίποτα αλλά προλάβαινα να δώσω και λινκ διορθωμένο και μετά έβλεπα ότι χτύπαγε πάλι .. το πρόβλημα εμφανίζεται μετά από reboot την ώρα που προσπαθεί να συνδεθεί σε δεδομένα η κάρτα .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@Manoscanon
Το μέγαλυτερο πρόβλημα είναι με κάρτα σιμ της wind , με άλλες δεν ξέρω αλλά προσπαθώ από χθες να βγάλω άκρη , δυστυχώς ακόμα δεν κατάφερα κάτι , προσπαθούμε να βρούμε official china source για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σωστά ..
Πάνω που έβλεπα ότι ήταν οκ η κάρτα , μετά από κάποια reboot αρχισε να χτυπάει , όχι τίποτα αλλά προλάβαινα να δώσω και λινκ διορθωμένο και μετά έβλεπα ότι χτύπαγε πάλι .. το πρόβλημα εμφανίζεται μετά από reboot την ώρα που προσπαθεί να συνδεθεί σε δεδομένα η κάρτα ..
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@Manoscanon
Πάνω που έβλεπα ότι ήταν οκ η κάρτα , μετά από κάποια reboot αρχισε να χτυπάει , όχι τίποτα αλλά προλάβαινα να δώσω και λινκ διορθωμένο και μετά έβλεπα ότι χτύπαγε πάλι .. το πρόβλημα εμφανίζεται μετά από reboot την ώρα που προσπαθεί να συνδεθεί σε δεδομένα η κάρτα ..
You'll Never Walk Alone
-
Ο/H pontios.gk έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
@Manoscanon
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα