την περναω τωρα και εγω...εντυπωσεις το απογευμα..
You'll Never Walk Alone

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΠως έκανες την εγκατάσταση, με τα γνωστά wipes των cache ? Σου έβγαλε κανά περίεργο μήνυμα ?Ο/H pontios.gk έγραψε:
παιδιά έγινε ξερή...ξεκίνησα να κάνω εγκατάσταση την rom και το τηλέφωνο έχει κολλήσει στο mi και δεν κάνει τίποτα κοινώς μουλάρωσε...πάω με MiFlash και fastboot να περάσω μια από τις τελευταίες rom αλλά μου βγάζει << error can not found file flash _all bat >>
ps: όταν ξεκίνησε η εγκατάσταση της rom είχα μπαταριά γύρω στο 13%
έβαλα την 8.9.13 άλλα έβλεπα κάτι περίεργα με τις εφαρμογές και είπα να γυρίσω στην 8.9.6 την cn ....έκανα fr kai wipes cache με το που ξεκίνησε η εγκατάσταση στο 0,37% κόλλησε... μετά κανένα 15' είπα να το κλείσω και να το ανοίξω..από τότε κόλλησε στο mi και δεν κάνει τίποτα..τα υπόλοιπα τα αναφέρω παραπάνωΟ/H BanditGR έγραψε:
Πως έκανες την εγκατάσταση, με τα γνωστά wipes των cache ? Σου έβγαλε κανά περίεργο μήνυμα ?Ο/H pontios.gk έγραψε:
παιδιά έγινε ξερή...ξεκίνησα να κάνω εγκατάσταση την rom και το τηλέφωνο έχει κολλήσει στο mi και δεν κάνει τίποτα κοινώς μουλάρωσε...πάω με MiFlash και fastboot να περάσω μια από τις τελευταίες rom αλλά μου βγάζει << error can not found file flash _all bat >>
ps: όταν ξεκίνησε η εγκατάσταση της rom είχα μπαταριά γύρω στο 13%