θέλει factory reset η μπορώ μόνο με clear cahe dalvik/data? Και ποια είναι η xtrv της 6ης δεν έχει ημερομηνιες..
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Δεν υπάρχει καλύτερη λύση από factory ειδικά για εσένα που πας από πολύ παλιά room. Εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα να προχωρήσεις σε αυτή την επιλογή. Ο χρόνος που θα καθυστερήσεις δεν ξεπερνά τα 15 λεπτά , αλλά θα κερδίσεις σε λειτουργία και αξιοπιστία της συσκευής σου.
-
-
-
-
-
Έχει δοκιμάσει κανείς της 9,5,2,0 stable ;; Είναι η τελευταία έκδοση; Από το ευρωπαικό site xiaomi.eu τι διαφορά έχουν οι ρομ; μόνο στην γλώσσα;
-
καλησπερα,
δεν ξερω ισως δεν το προσεξα πριν αλλα νομιζω πως μετα την αναβαθμιση σε miui 10 και ολο και περισσοτερο με καθε αναβαθμιση miui 10 παρατηρω κακη ποιοτητα των φωτογραφιων, μια θολουρα σκετη.
οκ δεν εχουμε και την καλυτερη καμερα αλλα βγαζω φωτογραφια και αν ειναι λιγα μετρα μακρια το αντικειμενο και μετα κανω μεγεθηνση στην φωτογραφια και σχεδον δεν ξεχωριζω πχ στο προσωπο που ειναι τα ματια και που ειναι το στομα, πολυ κακη ευκρινεια...δοκιμασα αλλες ρυθμισεις, αλλες εφαρμογες καμερας αλλα τιποτα τα ιδια...
ποια η γνωμη σας?
εχω δικιο ή ειναι ιδεα μου?
υπαρχει λυση?
ευχαριστω -
Όντως ποια διαφορά έχουν οι roms από το xiaomi.eu με τις ελληνικές της κοινότητας;
Οι γλώσσες είναι ίδιες και το changelog επίσης ίδιο ... -
Όντως ποια διαφορά έχουν οι roms από το xiaomi.eu με τις ελληνικές της κοινότητας;
Οι γλώσσες είναι ίδιες και το changelog επίσης ίδιο ... -
Πέρασα καινούργια μπαταρία για να δω αν αυτό τελικά φταίει που καθυστερεί τόσο πολύ η φόρτιση (7-8 ώρες) και τελικά δεν είναι αυτό, μπορείτε να μου υποδείξετε μια ρομ της προκοπής; ποιος είναι ευχαριστημένος με την διαχείριση κατανάλωσης της μπαταρίας του κινητού του και τι ρομ έχει;
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H kostas_7 έγραψε:
Πέρασα καινούργια μπαταρία για να δω αν αυτό τελικά φταίει που καθυστερεί τόσο πολύ η φόρτιση (7-8 ώρες) και τελικά δεν είναι αυτό, μπορείτε να μου υποδείξετε μια ρομ της προκοπής; ποιος είναι ευχαριστημένος με την διαχείριση κατανάλωσης της μπαταρίας του κινητού του και τι ρομ έχει;
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα