Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ο/H stnatza έγραψε:
Καλησπέρα, ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω το link για να κατεβάσω την εφαρμογή του forum;
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
-
@teom3spro
Είσαι πολύ πίσω .Πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις fr για να περάσεις την τελευταία .Έχει αλλάξει και το source. -
Καλημέρα..καλά Χριστούγεννα παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με τελωνείο από Κίνα θέλω να παραγγείλω μια οθόνη η αν συμφέρει να το φτιάξω εδώ
-
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Κοιτάς να είναι η συνολική παραγγελία <22€.
Αν όχι ρωτάς μήπως μπορούν να σου το στείλουν χωρίς να περάσει τελωνείο. -
Παιδιά να ενεργοποιήσω την κρυπτογράφηση στη συσκευή μου;
Έχει κάποια μειονεκτήματα;
Γιατί έχω ακούσει ότι μετά την κρυπτογράφηση κάποιοι κόλλησαν στο TWRP ,δεν μπορούσαν να μπουν στο reocovery και είχαν προβλήματα γιατί το κινητό δεν μπορούσαν να το διαχειριστούν μέσω υπολογιστή λόγω ότι ήταν κρυπτογραφημένο το storage.Επίσης υπάρχει περίπτωση να γίνει πιο αργό το storage λόγω της κρυπτογράφησης ;
Ευχαριστώ.. -
Και γιατί να την ενεργοποίησεις;
-
Ο/H Kefalas99 έγραψε:
Παιδιά να ενεργοποιήσω την κρυπτογράφηση στη συσκευή μου;
Έχει κάποια μειονεκτήματα;
Γιατί έχω ακούσει ότι μετά την κρυπτογράφηση κάποιοι κόλλησαν στο TWRP ,δεν μπορούσαν να μπουν στο reocovery και είχαν προβλήματα γιατί το κινητό δεν μπορούσαν να το διαχειριστούν μέσω υπολογιστή λόγω ότι ήταν κρυπτογραφημένο το storage.Επίσης υπάρχει περίπτωση να γίνει πιο αργό το storage λόγω της κρυπτογράφησης ;
Ευχαριστώ..
Προσωπικά είμαι της άποψης ότι δεν αφήνεις στην τηλεφωνική σου συσκευή ΠΟΤΕ (είτε με κρυπτογράφηση, είτε χωρίς) δεδομένα τα οποία δεν δύνασαι να χάσεις (ή μπορεί και να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα αν διαρρεύσουν) σε περίπτωση που κάτι πάει εντελώς στραβά. Από εκεί και πέρα εφόσον πρυτανεύει η λογική, δεν θα πρέπει να έχεις ιδιαίτερα προβλήματα με την ασφάλεια. Καλώς ή κακώς αν η συσκευή χαθεί πιο πολύ σε "καίει" το γεγονός ότι χάθηκε το υλικό παρά το όποιο λογισμικό. Τώρα αν έχεις αποθηκευμένους στη συσκευή σου ευαίσθητους κωδικούς ή...περίεργες φωτογραφίες, ο πρώτος στον οποίο θα πρέπει να αποδώσεις ευθύνες είναι ο εαυτός σου.
Αυτά τα ολίγα. -
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.
Η σύζυγός μου έχει το Redmi pro, με μια πολύ παλιά rom.
Προκειμένου να περάσουμε μια νεότερη (stable κατά προτίμηση), τι διαδικασίες θα πρέπει να κάνω και ποιές δυσκολίες μπορεί να αντιμετωπισω?
Επισυναπτω το About phone της συσκευής.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Τσέκαρε αρχικά αν ο bootloader παραμένει ξεκλείδωτος. Θα πρέπει αφού πάρεις backup και κατεβάσεις τη νέα rom, να μπεις στο twrp με power και Volume up, να κάνεις factory reset και να περάσεις τη νέα ROM.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα