Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• XTRV 9.3.7
      ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ GLOBAL PORT ΑΠΌ Nikel ΓΙΑ Omega

CHANGELOG
      Η ρομ είναι μόνο για δοκιμή , ΜΗΝ τη χρησιμοποιήσει κανείς άλλος εκτός από όσους θέλουν να πειραματιστούν και να ενημερώνουν για τη λειτουργια της ..
      Για το Πορτ χρησιμοποιήθηκαν , η china official 9.3.7 του omega με την global official 9.3.7 του nikel ..

INSTALLATION
      Μόνο με factory reset , no other way , μη αποδεκτό το flash χωρίς fr ..
      Αυτό ισχύει μόνο για όσους φοράνε Stable rom ή για όσους φοράνε την τελευταία από cn/eu 8.11.22 ή 9.1.3 ..
      Όσοι φοράνε την προηγούμενη 9.1.24 , 9.2.15 , 9.2.21 ή 9.2.28 αυτού του νήματος θα κάνουν απλό φλας για update ..

DOWNLOAD Omega GB XTRV 9.3.7
      omega_gb_XTRV_9.3.7.zip

NOTE
      Η ρομ είναι ΜΌΝΟ για δοκιμή ...
      Να έχετε nandroid backup έτοιμο για οποιαδήποτε στραβή ..
      Επαναλαμβάνω .. ΜΗΝ τη δοκιμάσει οποίος δεν έχει όρεξη για "πειράματα" ..
      Τα παραπάνω ισχύουν ακόμα και γι'αυτους που φοράνε την global port 9.1.24 , 9.2.15 , 9.2.21 ή 9.2.28 , πάρτε backup για παν ενδεχόμενο ..

ΝΟΤΕ 2
      Φαίνεται ότι συνεχίζει να υπάρχει το πρόβλημα με τις κάρτες σιμ της wind ..
      Μια λύση είναι να βγάλετε και να ξαναβάλετε τη κάρτα σιμ και θα δουλέψει , δοκιμάστε επίσης να βάλετε την κάρτα σιμ στο slot2 ..
      Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα λύση γι'αυτό , έγιναν μερικές αλλαγές παρ'ολα αυτά για να δούμε μήπως και στρώσει ..
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα. Είχα την τελευταία από cn 9.1.3. έκανα factory reset και πέρασα την 9.2.28 . Με το που εμφανίστηκε το MIUI 10 η πρώτη οθόνη άρχισαν τα προβλήματα με συνεχή παράθυρα για αναφορές και ήχους. Το ίδιο και με την 9.3.7 πάντα μετά από FR. Οι γραμμές από τις SIM άνοιγαν και έκλεινα ασταμάτητα. Αυτά μπόρεσα να παρατηρήσω. Έτσι ξανά πίσω. Τι έγινε δεν γνωρίζω. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
    • εκανα την αναβαθμιση σε XTRV V10.2.1.0 Stable, ολα ειναι σταθερα.

το μονο που εξακολουθει και υπαρχει, ειναι το θεμα με τον συγκεκριμενο φορτιστη της Blitzwolf που εχω αναφερει σε προηγουμενο μου ποστ, που φτανει μεχρι 93-94% και δεν παει 100%. με αλλον φορτιστη, δεν εχει θεμα...παε ιστο 100%..!

αυτο, παρατηρω, οτι το κανει απο τοτε που εβαλα Stable Roms. ενω.., πριν, που εβαζα τις DEV Roms, δεν ειχε κανενα προβλημα και πηγαινε 100%...!

αυτο δεν ειναι φυσιολογικο....! σχεδον 2 χρονια που εβαζα DEV, φορτιζε κανονικα, και μολις εβαλα Stable, παει μεχρι 93....?

και μην ακουσω παλι για πεσμενη μπαταρια και ελλατωματικο φορτιστη. εφ' οσον δεν εχει αλλαξει ΤΙΠΟΤΑ στην συσκευη, δεν μπορει να ειναι τεχνικο το προβλημα. απλα μαθηματικα ειναι.

Με τον ιδιο φορτιστη, φορτιζω και το Hi 8 ταμπλετακι μου. αυτο δεν εχει ποτε κανενα θεμα και φορτιζει κανονικα 100%...!!
    • Ο/H tsoukalex έγραψε:

Καλημερα, πως εκανες εγκατασταση τη νεα XTRV V10.2.1.0 Stable? Χρειαστηκε Factory Reset? Αλλαξες TWRP?
      οχι FR. μονο WIPES. δεν αλλαξα TWRP...το 3220 εχω (αν θυμαμαι καλα..). τιποτα αλλο. οπως παλια με απλα WIPES..!!
    • Διαφήμιση
    • @cabdik
      Έβαλες την 10.2.1.0 από αυτό το νήμα η από το επίσημο νήμα της XTRV ??
      Θεωρητικά κάτι υπάρχει στη stable που δεν συμβαδίζει με τον συγκεκριμένο φορτιστή και δεν νομίζω ότι μπορεί να βρεθεί λύση , επίσης είπες ότι δεν έκανες fr , ποια ρομ φόραγες πριν βάλεις αυτή ??
    • Ο/H dimathio έγραψε:

Καλησπέρα. Είχα την τελευταία από cn 9.1.3. έκανα factory reset και πέρασα την 9.2.28 . Με το που εμφανίστηκε το MIUI 10 η πρώτη οθόνη άρχισαν τα προβλήματα με συνεχή παράθυρα για αναφορές και ήχους. Το ίδιο και με την 9.3.7 πάντα μετά από FR. Οι γραμμές από τις SIM άνοιγαν και έκλεινα ασταμάτητα. Αυτά μπόρεσα να παρατηρήσω. Έτσι ξανά πίσω. Τι έγινε δεν γνωρίζω. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
      Τα ίδια προβλήματα είχα κι εγώ με άλλη Ρομ με κατά της wind. Έχεις wind μήπως;

Στάλθηκε από το BAH2-W19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • XTRV 9.3.14
      ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ GLOBAL PORT ΑΠΌ Nikel ΓΙΑ Omega

CHANGELOG
      Η ρομ είναι μόνο για δοκιμή , ΜΗΝ τη χρησιμοποιήσει κανείς άλλος εκτός από όσους θέλουν να πειραματιστούν και να ενημερώνουν για τη λειτουργια της ..
      Για το Πορτ χρησιμοποιήθηκαν , η china official 9.3.14 του omega με την global official 9.3.14 του nikel ..

INSTALLATION
      Μόνο με factory reset , no other way , μη αποδεκτό το flash χωρίς fr ..
      Αυτό ισχύει μόνο για όσους φοράνε Stable rom ή για όσους φοράνε την τελευταία από cn/eu 8.11.22 ή 9.1.3 ..
      Όσοι φοράνε την προηγούμενη 9.1.24 , 9.2.15 , 9.2.21 , 9.2.28 ή 9.3.7 αυτού του νήματος θα κάνουν απλό φλας για update ..

DOWNLOAD Omega GB XTRV 9.3.14
      omega_gb_XTRV_9.3.14.zip

NOTE
      Η ρομ είναι ΜΌΝΟ για δοκιμή ...
      Να έχετε nandroid backup έτοιμο για οποιαδήποτε στραβή ..
      Επαναλαμβάνω .. ΜΗΝ τη δοκιμάσει οποίος δεν έχει όρεξη για "πειράματα" ..
      Τα παραπάνω ισχύουν ακόμα και γι'αυτους που φοράνε την global port 9.1.24 , 9.2.15 , 9.2.21 , 9.2.28 ή 9.3.7, πάρτε backup για παν ενδεχόμενο ..

ΝΟΤΕ 2
      Φαίνεται ότι συνεχίζει να υπάρχει το πρόβλημα με τις κάρτες σιμ της wind ..
      Μια λύση είναι να βγάλετε και να ξαναβάλετε τη κάρτα σιμ και θα δουλέψει , δοκιμάστε επίσης να βάλετε την κάρτα σιμ στο slot2 ..
      Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα λύση γι'αυτό , έγιναν μερικές αλλαγές παρ'ολα αυτά για να δούμε μήπως και στρώσει ..
    • Ο/H ptoube έγραψε:

Ο/H dimathio έγραψε:

Καλησπέρα. Είχα την τελευταία από cn 9.1.3. έκανα factory reset και πέρασα την 9.2.28 . Με το που εμφανίστηκε το MIUI 10 η πρώτη οθόνη άρχισαν τα προβλήματα με συνεχή παράθυρα για αναφορές και ήχους. Το ίδιο και με την 9.3.7 πάντα μετά από FR. Οι γραμμές από τις SIM άνοιγαν και έκλεινα ασταμάτητα. Αυτά μπόρεσα να παρατηρήσω. Έτσι ξανά πίσω. Τι έγινε δεν γνωρίζω. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
      Τα ίδια προβλήματα είχα κι εγώ με άλλη Ρομ με κατά της wind. Έχεις wind μήπως;
      Στάλθηκε από το BAH2-W19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Ναι, η δεύτερη μου κάρτα είναι Q. Υπάρχει λύση;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gkalen έγραψε:

@cabdik
      Έβαλες την 10.2.1.0 από αυτό το νήμα η από το επίσημο νήμα της XTRV ??
      Θεωρητικά κάτι υπάρχει στη stable που δεν συμβαδίζει με τον συγκεκριμένο φορτιστή και δεν νομίζω ότι μπορεί να βρεθεί λύση , επίσης είπες ότι δεν έκανες fr , ποια ρομ φόραγες πριν βάλεις αυτή ??
      Την επίσημες έχω βαλει. Έκανα FR όταν γύρισα από dev σε stable. Προηγουμένως είχα και τις δοκιμαστικές ΡΟΜ που έφτιαχνες εσύ....από το εδώ νήμα...

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk