Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ο gkalen προσπαθεί να φτιάξει το πρόβλημα με τις κάρτες της wind... Κάνει κάποιες δοκιμές... Το πρόβλημα που έχουμε είναι ότι κρασάρει συνέχεια το gfmanager και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα στο κινητό...
9.3.14 και 9.3.21 οι ρομ με το gfmanager...
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
τα ίδια με την προηγούμενη
-
Εγώ νομίζω ότι φταίει ο αριθμός της σελίδας για όλα αυτά τα, επικίνδυνα, που περνάτε!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλημερα παιδιά. Π μπορώ να βρω την 9.1.24 π ήταν η τελευταία ρομ (απ' ότι λέτε) π δεν είχε πρόβλημα με τη wind? Να περάσω αυτή μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με τις sim
-
-
Ναι... Ευχαριστώ... Απ' ότι λένε αυτή ήταν η τελευταία ρομ π δεν είχε θέμα με τη sim...θα την περάσω να δω
-
Όλες.οι δοκιμαστικές εδώ στο νήμα είναι. Αν θέλεις αλλη, ψάξε βάση της ημερομηνίας.
-
Ρε παιδιά τι στο καλό είναι το gfmanager?
-
ΠΆΜΕ ΠΆΛΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΆ ...
XTRV 9.3.21
ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ GLOBAL PORT ΑΠΌ Nikel ΓΙΑ Omega
CHANGELOG
Η ρομ είναι μόνο για δοκιμή , ΜΗΝ τη χρησιμοποιήσει κανείς άλλος εκτός από όσους θέλουν να πειραματιστούν και να ενημερώνουν για τη λειτουργια της ..
Για το Πορτ χρησιμοποιήθηκαν , η china official 9.3.21 του omega με την global official 9.3.21 του nikel ..
INSTALLATION
Μόνο με factory reset , no other way , μη αποδεκτό το flash χωρίς fr ..
Αυτό ισχύει μόνο για όσους φοράνε Stable rom ή για όσους φοράνε την τελευταία από cn/eu 8.11.22 ή 9.1.3 ..
Όσοι φοράνε την προηγούμενη 9.1.24 , 9.2.15 , 9.2.21 , 9.2.28 , 9.3.7 ή 9.3.14 αυτού του νήματος θα κάνουν απλό φλας για update ..
DOWNLOAD Omega GB XTRV 9.3.21
omega_gb_XTRV_9.3.21.zip
NOTE
Η ρομ είναι ΜΌΝΟ για δοκιμή ...
Να έχετε nandroid backup έτοιμο για οποιαδήποτε στραβή ..
Επαναλαμβάνω .. ΜΗΝ τη δοκιμάσει οποίος δεν έχει όρεξη για "πειράματα" ..
Τα παραπάνω ισχύουν ακόμα και γι'αυτους που φοράνε την global port 9.1.24 , 9.2.15 , 9.2.21 , 9.2.28 ή 9.3.7, πάρτε backup για παν ενδεχόμενο ..
ΝΟΤΕ 2
Φαίνεται ότι συνεχίζει να υπάρχει το πρόβλημα με τις κάρτες σιμ της wind ..
Μια λύση είναι να βγάλετε και να ξαναβάλετε τη κάρτα σιμ και θα δουλέψει , δοκιμάστε επίσης να βάλετε την κάρτα σιμ στο slot2 ..
Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα λύση γι'αυτό , παρ'ολα αυτά έγιναν πάλι κάποιες αλλαγές με βάση την 9.1.24 που κάποιοι ανάφεραν ότι δεν είχαν πρόβλημα με αυτή .. -
-
Ο/H tassosmer έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα